Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha minden nap így...

Mit tegyek, ha minden nap így érzek?

Figyelt kérdés
Egy 16 éves fiú vagyok, nincsen sok barátom, mert a mai világba minden a cigi meg az energiaital/pia.... Ezekből egyiket sem fogyasztom. Szerettem volna olyan barátokat találni akik normálisak de sajnos ez lehetetlen. Nem nézek ki jól, nem is vagyok egy kitűnő tanuló de ezek zavarnak legkevésbé. Amikor hazamegyek tudom, hogy senki nem fog otthon várni és ez elszomorít, emiatt nincs motivációm, magányos vagyok. Barátnőm még nem volt mert őszintén a mai "picsák" nem jönnek be, és én se a lányoknak. Csendes, izgulós típus vagyok. Szerettem volna találni valakit akivel beszélhetek a lelki állapotomról mert elég sok problémám van, de persze azt a valakit ismernem kell hogy elmondjam neki a dolgokat. Akik ugyan így vannak, ti mit szoktatok csinálni? Azon kívül hogy találsz valamit ami legfoglal..... (Ez nem önsajnáltatás!!!)

2021. szept. 15. 16:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez egy anonim oldal, itt nyugodtan beszélhetsz a lelki állapotodról, problémáidról. Azt pedig ne zárd ki egyből, hogy elfoglaltságot ajánljunk. Ha van hobbid, jársz emberek közé, akkor találhatsz barátokat is. Ha csak otthon ülsz, akkor esetleg neten találhatsz embereket, de ahhoz is kell valamit csinálnod. Játsz multiplayer játékokat, aztán hátha akad valaki...

Azt a részét nem igazán értem, hogy nem vár senki otthon. Nem szüleiddel élsz? Ők nem várnak? Ennyi idősen még is ki más várna otthon? Esetleg szerezz be háziállatot, az is sokat segíthet.

2021. szept. 15. 17:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Szüleimnek a testvérem a kedvence, online játékokat nem nagyon szeretem és a járj emberek köze...könnyű mondani ha az utcán vannak a legszemetebb emberek
2021. szept. 15. 17:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem is az utcára gondoltam. Ha van bármilyen hobbid, vagy találsz olyat, melynek során érintkezel emberekkel, akkor könnyedén tudsz barátkozni. Már meglesz a közös érdeklődési kör is.

Azt miből gondolod, hogy a testvéred a kedvencük?

2021. szept. 15. 17:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Igazából én is ugyanigy vagyok ahogy te, csak én lány vagyok, voltak barátaim, de azok olyanok voltak, hogy koszonom szepen, de inkabb maradok egyedul, de én úgy vagyok vele, hogy minden rossz uttán jönn egy jó, lehet most nincsenek barátaim, de idővel lesznek, és a barátokat nem keresni kell, majd jönnek maguktól,én erre egyedul jottem rá, tudom nehéz .. mert nekem is az, ha tortenik velem valami olyan, tök szar, hogy nincs senki akinek ell tudnám mesélni, nekem ezelőtt 1 évvel, rengeteg jó barátom volt, csak mindenkivel eltavolodtunk, ezért maradtam egyedul, keresgéltem barátokat, találtam is, de azok olyanok is voltak, mint ahogy már említetem inkább maradtam egyedul, szóval a barátok majd jonni fognak maguktol.. bármennyire nehéz, pl en most fejeztem be egy sorozatot, amibe full jól bele szoktam magam elni😂, dena.. jonn a következő sorozat, sok olyan unokatesom van, aki egy idős velem megse az en tarsasagom, ők már buliznak cigiznek stb.. szóval én sok szerencsét kívánok neked a tovabbiakban , és remélem lesznek barátid..
2021. szept. 19. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!