Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tennétek meg ha bármit...

Mit tennétek meg ha bármit megtehetnétek következmények nélkül?

Figyelt kérdés
A fizikai törvényeket betartva tehát inkább a bármit megtehetszet úgy értem hogy nem tartoztatnak le ha például lopsz, mintha egy nagyon élethű játékban lennétek így ha példaul meg is öltök valakit akkor sem kell agódnotok

2021. szept. 21. 07:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én nem azért hiszek abban amiben mert mások is hisznek benne. Engem teljesen hidegen hagyna ha senki nem hinne abban amiben én. Ezért is volt nekem furcsa hogy miért ennyire fontos neked.

De értem hogy mit szeretnél és mit mondasz.

"Meggondolnák a vegyeshazassagot. És mindenki reformátushoz menne"

Ez nem így lenne. Ha szeretsz valakit és nem vagy fanatikus vallásos akkor nem hagyod hogy az egyház megállítson. Attól még hogy nem vagy az egyház tagja attól még hihetsz és élhetsz a vallásnak megfelelően.

De egyébként ezek olyan dolgok amikbe te még gyerekként nem látsz bele. Majd ha felnőttél akkor talán de az sem garancia.

2021. okt. 6. 11:54
 22/22 anonim ***** válasza:

Nem mennék iskolába... itthon maradnék tehát.

De jó is lenne.

2021. okt. 18. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!