Ha sokszor rám figyel és nézz engem pár másodpercig a szemembe,van rá esély hogy be jövök neki...?
Amint azt a válaszolók naponta legalább egy kérdésre írják - tetszel neki, szeretne veled összejönni. Én is ezt gondolom róla. Ismerjétek meg jobban egymást, tehát beszéljetek az élet bármilyen dolgáról.
Legyetek szerencsések egymással!
Ha viszont meg sem próbálod felé a közeledést, akkor sosem tudod meg.
Mért nem mondasz olyan dolgot, amit talán nem utasítana vissza. Pl. Tetszik ez a póló. Hol vetted?
Utána pedig lehet, hogy egyik témából adódna a másik, és jééé, beszélgettek! :)
Úgy van, ahogyan a 3.-as írja. Nem kell mindjárt azzal kezdeni, hogy szeretlek, gyere csókolj meg (Eltúloztam).
Kezdd pl. azzal, hogy Te is nézel rá egy röpke mosoly kíséretében. Nagyon hatásos a hajat hátradobni, vagy enyhe kacajt tenni valaki beszédén, amit (a kacajodat) ő is meghall. Egy iskolai feladat megoldására is megkérheted, tudna-e segíteni. Nem baj, ha egyedül is boldogulnál, de add a tudatlant.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!