Mi az a fehér valami amit néhány ember az ínye és szája közé tesz? Olyan mintha rágó lenne, de szerintem nem az.
Figyelt kérdés
Sokszor láttam már, hogy néhány ember a szájába/Ínye felé helyez (tán hátra a szájában) valami fehér dolgot, amit ott is tart, de nem akadályozza a beszédben? Mi ez a dolog valami cigivel kapcsolatos, vagy teljesen más?2021. szept. 10. 22:54
2/8 anonim válasza:
Vagy torokfertőtlenítő szopogatós tabletta?
3/8 A kérdező kommentje:
Nem tictac, mert szerintem nem cukorka,ez a cucc kicsit nagyobb, mint egy kisebb vattapamacs. Úgy néz ki, hogy egy nagyobb fehér valamiről lehet letépni kisebb darabokat.
2021. szept. 10. 23:00
8/8 A kérdező kommentje:
Na rájöttem. Snüssz lesz az - Ez egy dohány amit rágni kell, azthittem tépik mint a rágót, de csak egy kör alakú dobozból szedik ki.
2021. szept. 16. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!