Valaki tu-d-ja esetleg hogy mi ez a szó?
De most már megfogalmazhatnád rendesen. Egyébként azért akadtok bele a rendszerbe, mert jobb kézzel hátulról vakarjátok a bal fületeket.
Magyarul nem a kézenfekvő, egyszerű megoldást választjátok.
Tu-d-ja helyett (pedig engedi a GYIK, Te is leírtad) én ezeket írnám: van tudomásod arról..., ismertek olyan szavakat..., melyik lehet az a szó... Mindegyik után kérdőjel. Van több is.
Netán félre értettem a 4.választ? Írd le a mondatot, amiben a GYIK nem engedett egy szót. Pontozd ezt ki, bizonyára tudunk következtetni az általad gondolt szóra.
7! A kérdés megfogalmazásánál vannak megkötések, a leírásba, válaszba már nyugodtan írhat olyant, ami kérdésben nem lehet.
De nem értem a kérdést. Valaki magyar nyelvi környezetben egy idegen szót használ, és idegenül válaszolnak rá?
Mondjuk:
– Nekem nem tetszik ez a szín, ferstéhen? (Verstehst du?)
– ákh zóó (ach so)
És erre kellene valami kifejezés?
Szerintem csak egy troll a kérdező aki 3 soros mondatot adott meg leírásnak. :'D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!