Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tudnék rövid idő alatt...

Hogy tudnék rövid idő alatt sok pénzt keresni?

Figyelt kérdés
egy 17 éves diák vagyok aki eléggé érettségi előtt áll és nagyon kellene nekem egy kis pénz mert a nyáron a sok fesztivál miatt eléggé leégtem.Tudnátok nekem olyan tippeket mondani ami most kihúzna a s zarból?ami esetleg nektek is bevált mikor megvoltatok szorulva?tudni kell rólam hogy mindent megcsinálok, de az illegális dolgokba nem mondom hogy nem, de nagyon nem szeretnék belemerülni.Kérem csak ésszerű válaszokat írjatok.
2010. aug. 30. 18:28
1 2
 11/17 anonim válasza:
mondjuk keresel olyan dolgokat amire nincs szükséged és eladod de ha ilegális melot akarsz meny lopni csempész drogot fogagy játékokban vagy mecsekre vagy ijesmi de ezeket nem ajánlom
2010. szept. 1. 16:23
 12/17 A kérdező kommentje:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:19

Nekem te ne magyarázd meg mi a jó, meg mit csináljak.

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:22

Szintúgy, plusz még annyi hogy szerintem én az utóbbi 2 nyáron többet dolgoztam mint amit te 6 év alatt.amit akkor kerestem elég nagy részét lekötöttem, és most kezdek a tartalékaim végén járni.

A válasz írója 25%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:23

már próbáltam felrakni vaterára a feles dolgaimat, de egyik sem kelt el, + még egy csomót kellett utalnom a vaterának.Szerencsejátékokban nem nagyon hiszek, mert nem nagyon volt még az életben olyan hatalmas szerencsém, fogadni meg nem tudok mert nem vagyok otthon az ilyen fociban meg ilyen marhaságokban.A lopást nem tartom etikus dolognak.A drogokkal meg az a bajom hogy cinkes, én emg nem szeretek idegeskedni.

2010. szept. 1. 16:59
 13/17 anonim ***** válasza:
megmondod hogy mi a vaterás neved akkor rendelkek tőled. amugy meg hiába szidod vissza azt a pár emberkét, mert körülbelül én is ezt vontam volna le, mert amugy erre való a kiegészítés rész, ha beleírtad volna ezt is amiket nemrég mondtál,akkor sztem midnenki máshogy állt volna ehhez és máshogy válaszolt volna. szerintem legalábbis
2010. szept. 1. 17:09
 14/17 A kérdező kommentje:
oké, jogos.
2010. szept. 1. 20:10
 15/17 anonim válasza:

Szeretnél pénzt keresni, de nem szeretsz állásinterjúkra járni? Szeretnél szabad lenni, de szükséged van egy jó és stabil jövedelemre? Szeretnél otthon maradni úgy, hogy ez ne jelentsen jövedelem kiesést? Tanulsz, és jól jönne egy kis pénz? Akkor neked erre a munkára van szükséged. Nincs szükséged semmi kezdői tőkére. Napi 3-4 óra munkával hetente kereshetsz 75-1000$-t, ha több szabadidőd van, akár többet is. Mire van szükséged? Internet elérésre, számítógépre, minimális számítógépes ismeretre…, a többi már csak azon múlik, mennyire gondolod komolyan.

Nem MLM! Bővebb információért küldj egy e-mailt a következő

címre:andiegom09@freemail.hu

Tárgy: Pénzkeresés a neten 1.

Követelmény: kitartás, szorgalom, figyelem, türelem.

2011. ápr. 17. 21:26
 16/17 anonim válasza:
Kerj kolcson es meny el diák melóra :)
2013. márc. 3. 22:12
 17/17 anonim válasza:
Így kicsit később azért mi lett a vége? Lett pénz? :D
2023. máj. 11. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!