Hogy tudnék rövid idő alatt sok pénzt keresni?
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:19
Nekem te ne magyarázd meg mi a jó, meg mit csináljak.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:22
Szintúgy, plusz még annyi hogy szerintem én az utóbbi 2 nyáron többet dolgoztam mint amit te 6 év alatt.amit akkor kerestem elég nagy részét lekötöttem, és most kezdek a tartalékaim végén járni.
A válasz írója 25%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:23
már próbáltam felrakni vaterára a feles dolgaimat, de egyik sem kelt el, + még egy csomót kellett utalnom a vaterának.Szerencsejátékokban nem nagyon hiszek, mert nem nagyon volt még az életben olyan hatalmas szerencsém, fogadni meg nem tudok mert nem vagyok otthon az ilyen fociban meg ilyen marhaságokban.A lopást nem tartom etikus dolognak.A drogokkal meg az a bajom hogy cinkes, én emg nem szeretek idegeskedni.
Szeretnél pénzt keresni, de nem szeretsz állásinterjúkra járni? Szeretnél szabad lenni, de szükséged van egy jó és stabil jövedelemre? Szeretnél otthon maradni úgy, hogy ez ne jelentsen jövedelem kiesést? Tanulsz, és jól jönne egy kis pénz? Akkor neked erre a munkára van szükséged. Nincs szükséged semmi kezdői tőkére. Napi 3-4 óra munkával hetente kereshetsz 75-1000$-t, ha több szabadidőd van, akár többet is. Mire van szükséged? Internet elérésre, számítógépre, minimális számítógépes ismeretre…, a többi már csak azon múlik, mennyire gondolod komolyan.
Nem MLM! Bővebb információért küldj egy e-mailt a következő
címre:andiegom09@freemail.hu
Tárgy: Pénzkeresés a neten 1.
Követelmény: kitartás, szorgalom, figyelem, türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!