Hogy tudnék rövid idő alatt sok pénzt keresni?
Figyelt kérdés
egy 17 éves diák vagyok aki eléggé érettségi előtt áll és nagyon kellene nekem egy kis pénz mert a nyáron a sok fesztivál miatt eléggé leégtem.Tudnátok nekem olyan tippeket mondani ami most kihúzna a s zarból?ami esetleg nektek is bevált mikor megvoltatok szorulva?tudni kell rólam hogy mindent megcsinálok, de az illegális dolgokba nem mondom hogy nem, de nagyon nem szeretnék belemerülni.Kérem csak ésszerű válaszokat írjatok.2010. aug. 30. 18:28
2/17 anonim válasza:
jaja
lopsz vagy szopsz
munkával lassan fogsz kevés pénzt szerezni.
3/17 anonim válasza:
Hát igen, ez lehetetlen. Csak diákmunka lehet, ami ugye nem egy gyors pénzszerzési lehetőség, vagy kérsz kölcsön valamelyik családtagoktól, vagy eladod valamidet, vagy pedig marad az illegális meló.
4/17 A kérdező kommentje:
mégis milyen illegális meló?
2010. aug. 30. 18:36
5/17 anonim válasza:
Na ezaz, amiben nem tudok segíteni, meg nem is akarok :D
(De ezeket nem kéne igénybe venni, mert lehet, soha többé nem lehet kiszálni belőle, csak egy megoldás ez is)
6/17 A kérdező kommentje:
csak mondj tippeket.felcsigáztál :D
2010. aug. 30. 19:02
7/17 anonim válasza:
nem akarok, nem vagyok merész, másrészt nem akarom, hogy bajom legyen belőle, meg nem akarom, hogy neked bajod legyen miattam, és hogy azt higgye itt valami rendőr vagy hasonló, hogy bünöző vagyok. Tehát bocsi. De lehet lesz itt egy-két merész ember, aki ad tippet. Najó, egy tipp: (cigi, de a poénosabb)
9/17 anonim válasza:
nem kellet volna annyit bulizonod ha tudtad hogy mi előtt vagy ...
máskor gondolkodj!!
L/15
10/17 anonim válasza:
Gondolkodni kellett volna, hogy mi lesz később és nem elfesztiválozni az összes pénzedet. Takarékoskodni kellett volna...
Én 16 éves koromtól 22éves koromig minden nyáron pékségben melóztam, hogy legyen lóvém a tanévre, sosme voltam leégve anyagilag, bár rendesen megdolgoztam érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!