Szerintetek a leírtak alapján különc vagyok?
attól, hogy nem mész el sehova attól még nem vagy különc.. meg kit érdekel, hogy nem vagy a suli top 10 csaja között? (ezen jót röhögtem XD)
mondd el a szüleidnek, ha meghívnak valahova és lehet, hogy egyszer-kétszer tesznek félre neked arra pénzt. meg zsebpénzt is kérhetsz tőlük. sok kicsi sokra megy.
Jajj nem vagy különc. Ritkán szerintem azért csak elmehetsz moziba. Itt 950 egy jegy diáknak. Még ha nem is mindig mész el, de 1-2 x belefér.
Öltözködés. Én most megyek 9.-be, és a ruházkodásom nekem se ilyen nagy cucc. Mert van rajtam egy kis felesleg, meg a bőröm se szép, ezért nem horok kivágott, feszülős cuccokat. Szóval annyira azért nem vagyok csajos. De szerintem ez teljesen mindegy. :)
Ha a szemöldököd vastag, akkor azzal lehet kezdeni vmit.
És nekem is úgy tűnik, hogy kicsit öbizalom hiányod van.
Kár elkeseredned szerintem.:)
Figy csomó szórakozási lehetőség van, ami nem fizetős! :) Csak pozitívan! Létezik szabadstrand is biztos, de egy szebb parkba is ki lehet hemperedni a fűbe. Szilveszterezni, szülinapra meg nyugodtan menj el, ha házibuli, oda meg vihetsz otthoni sütit h ne kelljen venni vmi drágát. A mozit lehet helyettesíteni otthoni filmnézéssel (neten vagy dvd-n kikölcsönözve, vagy vkinek megvan otthon, stb), csak kisebb-nagyobb társaság kell hozzá és máris megvan a hangulat. :) Csak annyi kell hogy legközelebb mikor hívnak, megkérdezed, nincs-e kedvük mozi helyett pizsipartis filmnézést tartani vmelyikőtöknél.
Az ápoltság, igényesség se feltétlenül pénz kérdése, pl. szemöldökcsipesz, körömreszelő, borotva, stb filléres dolgok. Meg pl. 2 éve kitaláltam, hogy többé nem akarok fodrásznak fizetni, vettem egy hajnyíró gépet, meg volt itthon olló, és azóta többet spóroltam fodrászon, mint amennyibe került, sőt tök jó, mert megtanultam egyedül megcsinálni, még meg is kérdezik h ki a fodrászom... :D
Szóval fel a fejjel, a pénz nem minden! :)
oké:)
köszi előző:)
és köszi mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!