Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ha nagyon szeretné...

Szerintetek ha nagyon szeretném azt hogy a falunkba költözzön egy annyi idős lány mint én és hogy nagyon nagyon jó barátnők legyünk akkor be tudom vonzzani? Kb. Mennyi idő? Vagy mit csináljak hogy teljesüljön?

Figyelt kérdés

(Mert nagyon szeretném hogy legyen egy olyan barátnőm aki olyan lesz mint ha a tesóm lenne!)

Köszönöm a válaszokat!!!!☺️

2021. aug. 31. 16:17
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Ez nem így működik.
2021. aug. 31. 16:31
 2/8 A kérdező kommentje:

16:31nek

Akkor hogyan? Tudsz róla kicsit többet?

Köszi a választ!

2021. aug. 31. 16:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Abból kell főzni, ami van. Nem lehet bevonzani senkit. Az rajtad múlik, hogy az ott élő lányokkal milyen viszonyt alakítasz ki. A többi csak a mesében létezik.
2021. aug. 31. 16:57
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen tudom csak az a baj hogy ebbe a faluban csak egy lány él aki annyi idős mint én és o is messze!

Köszönöm a válaszod hasznos volt!☺️

2021. aug. 31. 17:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyerd meg a lelkét, a bizalmát, ecseteld a jövőtöket, de hihető, megalapozott legyen és tudja értékelni a falusi életet. Több ilyen házaspárról hallottam a rádióban. Pl. egykori budapesti nő - saját bevallása szerint plázacica - vidékre ment állatokat tartani, szavai szerint felcserélte a magassarkút a gumicsizmára - boldognak vallotta magát. Ha jól emlékszem Börzsöny környékén élnek. Másik eset biokémiát végzett nő, a férfi romániai magyar, informatikus. Tanyán élnek, bivalyokat tartanak (40-et), szürkemarhát, önellátók. A nőé az állatok, a férfié a határmunka. Látogatókat fogadnak, egyetemistákat, akikre rá merik bízni az állatokat őkm pedig elmennek színházba, moziba. Talán Zala megyében élnek, ha jól emlékszem. Mindkét esetet a Kossuth adóból sugározták, reggel.
2021. aug. 31. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez mióta válasz a kérdésre 5-ös válaszoló? Minek írtad ide? Azért, hogy leírd, mit hallottál reggel? Mert a kérdésre semmilyen szinten nem válasz.
2021. aug. 31. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:

#6,

ezek szerint nem olvastad el a válaszom első mondatát. A többivel csak kiegészítettem, amit az első mondatban leírtam. Ezzel az volt a célom, hogy a kérdező lássa, miszerint az elképzelése nem lehetetlen, mert vannak nagyvárosiak, diplomás emberek is, akik a tanyát, mezőgazdálkodást választják.

2021. aug. 31. 20:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Az első mondatod se válasz semmilyen szinten a kérdésre de mindegy. Nem akarok vitázni ezen, a válaszod teljesen értelmetlen a kérdésre.
2021. aug. 31. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!