Mit csináljak suli után itthon? Ti mit szoktatok csinálni?
Menj zeneiskolába, jár tömegsportra.
Nem kell állandóan tv, meg gépezni.
Segíts a házimunkában.
Menj el délutáni szakkörökre, sportfoglalkozásra.
Találkozz a barátaiddal és menjetek el sétálni, biciklizni.
Készíts előre szülinapi, karácsonyi ajándékokat.
Vállalj valami délutáni állást.
Használd a fantáziád.
én is 2-3 ra érek haza. megkajálok leülök gép elé meg tanulok olvasok megcsinálom a HF-t ha mindennel végeztem kimegyek a kutyával játszani stb.
ha péntek van akkor kimegyek osztályytársammal beszélgetni bicózni stb.
este meg tv-t nézek meg gépezek...
Én is kb. 2-3 érek haza,de most ősztől fogok járni dobolni :D azt hiszem 5-6 kell majd menjek szóval hazajövök eszek megnézem a házit majd megnézzem,hogy kell-e tanulni ha nincs sok vagy egyáltalán nincs akkor leülök rajzolni :) és mindezek közben megy a gép meg a zene _:D
Szerintem te is menj sportolni vagy tanulj meg valamilyen hangszeren :)
14/l
köszi
16L vagyok, barátaim a közelben nincsenek, máshová járok suliba, buszoznom kell, iskolában sincsenek nagyon barátaim, 1 barátnőm van, de ő vonattal jár haza minden nap
tesóim nagyrészt nincsenek itthon, nem sokkal kisebbek nálam, takarítani ma is takarítottam:) erre büszke vagyok, mert nem nagyon szoktam
állatom nincs, tudom, hogy nem foglalkoznék vele, ahhoz túl felelőtlen vagyok
lehet, hogy nem jövök haza majd rögtön suli után, hanem nézelődök majd egy kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!