Hogy tudnék itthon csinálni szaloncukor papírt? Itthon szeretném a szaloncukrot is, csak nem tudom mibe csomagoljam.
Dédmamámmal sokszor csináltunk, amikor kicsi voltam, mi így csináltuk:
Selyempapírt olyan méretűre vágtunk mint kb a bolti szaloncukor papírja, a két végét bevagdostuk, kettőt egymásra tettünk, rátettünk egy sztaniolpapírt a közepére (mikulásról, csokiról), bele a szaloncukor és összetekertük.
Ha van bevált szaloncukor recepted, elküldenéd? A dédimé nem került hozzám, de most nekem is kedvem támadt szaloncukrot csinálni.
Ezek nem kimondott szaloncukor receptek, de én ezeket ismerem. Szerintem ezek is tökéletesek, nem fontos golyó formára csinálni lehet olyanra is mint a szaloncukor. Én ezeket fogom most megcsinálni és legalább nem a megszokott lesz a fán. Jó készülődést a karira!
Köszi! Lehet, hogy kipróbálom valamelyiket (ha a többeiknek is tetszik)
A dédimmel valami főzögetőset csináltunk, meg márványlapon kellett nyújtani, de sajnos nem nagyon emlékszem már rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!