Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért törölted a Facebook...

Miért törölted a Facebook fiókodat? (nyilván azokhoz szól a kérdés akik törölték)

Figyelt kérdés

2021. aug. 28. 09:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Van munkahely, ahol elvárás, hogy legyen, s van, ahol elvárás, hogy ne legyen. Aki ebben a cipőben jár az érti, miről van szó, - ezt bővebben nem fogom kifejteni. Ezzel együtt egy teljesen értelmetlen időtöltésnek vélem azt, hogy valaki a napból erre kikanyarítható összes idejét azzal tölti, hogy görgeti maga előtt a véget nem érő szarfolyamot. Képmutatás, agresszivitás, folyamatos okoskodás, álszent "gesztusok", gépesített "figyelmesség", hazugság hazugság hátán, tartalmatlan, jellegtelen "kapcsolatok", célpont keresés és célponttá válás, fiókok figyelése, feltörése, zsarolások, szemétkedések, szükségtelen mélységű és gyakoriságú családi "helyzetjelentések", rongyrázás, intézményesített kiber hadviselés, intézményesített szélhámosság, féligazságok, rémhírek terjesztése.

Tömören összefoglalva erről szólnak korunk "közösségi" weboldalai, - amelyekre nem vagyok ebben a formában kíváncsi. Volt egy időben fiókom, de naponta szembesültem azzal, hogy akiket ismerek, azoknak a valódi élete köszönő viszonyban sincs azzal a képmutató, okoskodó mázzal, amit ott képviselt, a másik, kisebb hányad meg folyamatosan gyűlölködött. Elegem lett, ez nem az én világom és köszönöm, sokkal jobban vagyok, amióta nem része az életemnek ez a hányadék.

2021. aug. 28. 10:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek veled.
2021. aug. 28. 14:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert a hazugságok szintere, ahol még a rokonok is hazudnak egymásnak
2021. aug. 29. 06:27
 4/4 anonim válasza:
Mert nincs semmi értelme nemhogy a Facebooknak, de semelyik közösségi oldalnak se. Ha kapcsolatot akarok tartani valakivel akkor csinálok egy függesztett facet hogy legyen messengerem magában, vagy ott a whatsapp meg bármi más. De konkrétan a közösségi oldalak nagyon elenyésző mennyiségű embernek szükségesek ténylegesen az élethez.
2021. dec. 22. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!