Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Facebookon hogyan tudom meg...

Facebookon hogyan tudom meg töröltek-e az ismerősök közül?

Figyelt kérdés
Tudom hogy valaki régen az ismerősöm volt, most meg nem az.
2021. aug. 18. 20:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Általában törlés után kiszokta dobni ismerősnek ajánlás közé az illetőt egy kevés ideig :D egyébként meg sehonnan,ha csak nem keresel konkrétan az emberre.
2021. aug. 18. 20:20
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Alig pár napja tetted fel ugyanezt a kérdést. Olvasd már el a szabályzatot.
2021. aug. 18. 20:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha seggfejként viselkedtél, vagy csak simán teljesen feleslegesen voltatok ismerősök mert soha rá se néztetek egymásra, akkor töröltek. Egyéb esetben még az ismerőse vagy az illetőnek.
2021. aug. 18. 22:12
 4/13 anonim ***** válasza:

#1 Nem árt tudni, ha valaki kitörölt az ismerősei közül, a facebook nem fogja már a jelölés ajánlásban feldobni neked az illető profilját, de ugyanúgy neki sem a te profilodat, mert a facebook tudja, hogy ti már egyszer ismerősök voltatok és ha valamelyikőtök kitörli a másikat, akkor elég egyértelmű, hogy valamelyikőtök nem kíváncsi a másikra.

Akár csak nem tartottátok a kapcsolatot, vagy pedig nyomósabb okért törölt ki az ismerősei közül.

2021. aug. 30. 22:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbben valaki úgy jön rá arra, hogy te kitörölted az ismerőseid közül, hogy már egy jó hosszú ideje nem észleli, hogy te posztolnál valamit és nem látja az elérhető állapotodat sem és kíváncsiságból rákukkant a profilodra és az fogadja őt a te adatlapodon, hogy ismerősnek jelölés.
2021. aug. 31. 17:05
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem néha maga a facebook töröl, csak úgy, nekem van olyan, aki törölt? Vagy legalábbis eltűnt, s nincs semmi oka, nem volt vita, semmi ilyesmi.
2021. szept. 16. 23:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Utolsó tehát úgy érted, hogy a Facebook ellenőrzi, azaz nyomon követi, hogy te melyik ismerőseiddel nem tartod szinte semmilyen formában a kapcsolatot és így a Facebook is kivesz bizonyos embereket az ismerőseid közül?
2021. szept. 16. 23:32
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem.

Totál random embereket benthagy, akik sose posztolnak, tehát nem likeolok, vagy szólok hozzá a dolgaikhoz, ők se az enyémhez (lehet, be se léptek ezeréve).

Mások, akikkel pedig volt minimális kapcsolatom, like, hozzászólás, eltűntek.

Pedig nem volt vita, semmi ilyesmi, de volt laza aktivitás.

Olyan is van, aki maradt az ismerőseim közt, de egy ideje nem látom a posztjait (gyakran posztol), rákerestem, ott van, de nem tudok hozzászólni, likeolni.

Pedig ott sincs semmi ok.

2021. szept. 16. 23:37
 9/13 anonim ***** válasza:
#6 Ha a facebook is törölne az ismerősök közül, akkor ennyi erővel, akiket te tiltólistára száműztél, egy idő után onnan is feloldhatna embereket.
2021. szept. 16. 23:44
 10/13 anonim ***** válasza:
De akkor mi a magyarázat? Eltűnnek ismerősök, akikkel van némi aktivitás, és nincs összeveszés, sőt.
2021. szept. 16. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!