Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan irtsuk ki az ágyi...

Hogyan irtsuk ki az ágyi poloskát?

Figyelt kérdés
Tehát vettünk egy kanapét és ágy poloskával szennyezett akkor nem vettük észre csak már annyira elterjedt hogy mindenhol ott van! Hogy tudom kiirtani? Már a falon is mászik és ki dobtunk a házból minden ágyat!
2021. aug. 26. 17:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A "lötyi" alkotórészeinek arányát leírnád? Köszi.

2021. szept. 24. 19:14
 12/18 anonim ***** válasza:

Pontosan milyen body sprayt fújtál rá?

2021. szept. 25. 00:28
 13/18 anonim ***** válasza:

Axe ha jól emlékszem.

De mindegy milyen szerintem.

Az anti poloska spray 30 évig öli,de semmi és 10 liter kell 1 döghöz.

Ebből elég egy kssz kssz és vége.

Nem mozog sokáig...

2021. szept. 26. 07:18
 14/18 anonim ***** válasza:

Köszi szépen.

2021. szept. 26. 12:24
 15/18 anonim ***** válasza:

Nincs mit!Adj neki,fújj rá kettőt.

Ha több van egy helyen egy pici tócsa se rossz,és akkor onnan ki nem jönnek.

2021. szept. 26. 13:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Ecetes-illatos lötty: igazából nem tudom pontosítani, 5 decis flakonba szemmértékkel kicsi-kicsi, és forró víz. Illóolajból pici fioláim voltak, egy fiolát simán belenyomtam, nem szórakoztam csepegtetéssel.
2021. szept. 28. 13:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Illetve még korábban beváltnak tűnt Lanolin és ahhoz hasonló szer is. Akkor eltűntek kb. 2 hónapra, nemrégen bukkantak fel újra, és kitaláltam az ecetet.
2021. szept. 28. 13:48
 18/18 anonim ***** válasza:

#16-17

Köszi szépen! Akkor majd improvizálok. Az alkoholnak csak az azonnali hatásnál van szerepe, mert hamar elpárolog, az illatanyag meg hosszabb távon tartja őket távol - gondolom.

Bár azt is olvastam, hogy ha nem pusztulnak el, akkor a fújt anyag szaga miatt messzebbre mászkálnak el az ágytól, mint ahol korábban voltak, ezért egy esetleges irtásnál nagyobb felületet kell kezelésbe venni.

2021. szept. 28. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!