Miért kell lepontozni egy véleményt, azért mert neked más a véleményed, és semmi rosszat nem írt az illető?
GyakoriKérdések-ről beszélek. Vegyünk egy példát:
Kerdés: Nektek tetszik a Milka csoki dizájnja?
Válasz #1: Igen, tök szuper! [🟢 100%]
Válasz #2: Nem, nekem nem jön be. [🔴 0%]
Tudom, elég hülye példa lett... 😆
Egy ilyesmi kérdésben (pl. hogy kinek jön be valami), miért kell lepontozni azt az illetőt, akinek nem jön be a dolog? Elvégre ez egy olyan oldal, ahol elmondhatod a véleményed, mert kíváncsiak rá.
Más kérdés ha pl. egy gyilkosságról van szó, egy ártatlan embert gyilkolt meg valaki, nyilván nem cselekedett jól, ha valaki azt írja, jól tette, ott megértem a lepontozást.
De a példában szereplő kérdésnél (a milkásnál), és az ehhez hasonlóknál nem tudom megérteni a lepontozást.
Ti mit gondoltok?
Ui.: tudom, vannak fontosabb kérdések is az életben, de miért ne tegyem fel a kérdést? 😂
Mert a "hasznos" és a "lájkolom" az a sok egyorrú számára rokon értelmű kifejezések.
Pl. kisállatos kérdésre nem merek választ írni, mert a sok álomvilágban élő tinilány lepontoz a gcibe azért, mert a macskának a konzerv mellé adok konyhai maradékot, sőt, a szomszéd öregasszony udvarán is rájárnak a kajára. Mert micsoda dolog az, hogy a felelős állattartás jogszabályszövege ellenére (ők csak törvénynek hívják...) nem gondoskodok arról, hogy az állat ne hagyja el az ingatlant... egy falusi macska ne menjen át a kerítésen... no comment, agybaj, ami ott megy!
Itt is kapsz pár választ:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1132175..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!