Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk lányok mit irjak?

Fiúk lányok mit irjak?

Figyelt kérdés
Gyorsan leirom mi a helyzet. Van egy ilyen ,,normalis,, fiu, akivel nemreg elkezdtem beszekni, de nem birja felfogni, h a barataimmal vagyok, ezert nem tudok irni neki, folyton ir, h hinyzom neki, h lerazom, stb stb, es mar tenykeg nem szeretnek vele tovabb beszelni. Ezt megmondtam neki, de ki van akadva, nem tudja elfogadni, most azt irja, h az a baj a lanyokkal, h nem ertekelik a kedves fiukat, barmennyire fontosak is vagyunk nekik, baszunk ra. Nem tudok elni mellette, mar szinte zaklat annyit ir, mit valaszoljak erre, h vegleg felfogja, en nem akarok tole semmit? Gyorsan kene a segitseg. Koszonom mindenkinek!
2021. aug. 22. 12:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"nem birja felfogni, h a barataimmal vagyok, ezert nem tudok irni neki,"

Hogy érted, hogy nem bírja felfogni?

Ő mit csinál egésznap?

2021. aug. 22. 18:22
 12/12 A kérdező kommentje:

Nincs sok baratja, aki van neki, messze lakik. Otthon van altalaban de en a kimozdulos fajta vagyok. Amikor nem mentem sehova, majdnem egesz nap beszeltunk, de aztan amikor mentem be a varosba, irt, egyre tobbet, minden egyes alkalommal amikor nem valaszoltam neki, mert ugye nem tudtam. Az utolso heten a barataimmal szeretnek lenni, es tegnap is a barataimmal voltam egesz nap, este ertem haza. Napkozben irta, h lerazom, szarok ra, hanyagolom, hianyzok neki, miert nem valaszolok, meg h eddig tudtam irni stb stb. Irtam neki, h amikor a barataimmal vagyok, nem tudok valaszolni (es nem is fogok, nem azert mentem el), es utana megint kezdte, h persze, hanyagolom, nem is akarok vele talalkozni, es sorolhatnam.

Utolso kommentem nezd meg most mar inkabb amiatt kene segitseg:)

2021. aug. 22. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!