Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lányok! Mit írjak egy naplóba?...

Lányok! Mit írjak egy naplóba? Tobbi lent

Figyelt kérdés

Kaptam egy naplot. De nem tudom mit irjak bele. Az elejere valami kis adatlapra gondoltam de nem tudom hogy oda miket irja j. Szerintetek.? Tudtok meg ilyen kis idezeteket irni. Elore is koszi!!!

14/L

2014. aug. 3. 15:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Én hülye eddig azt írtam, hogy a naplóba naplót írnak az emberek. Azaz azt, mi történt aznap velük, minek örültek, mi bánat érte őket, mi az ami foglalkoztatta.
2014. aug. 3. 15:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Jesszus első válaszoló, te ilyen normális dolgokat írtál a naplódba? Azt hittem a napló arra van hogy rajzolj bele, meg dalszövegekkel írd tele.

Bocsánat, remélem érezhető volt az irónia :) Elsőnek igaza van, a napló azért napló mert a mindennapi életed írod le, mi történt veled, hogyan érezted magad, stb...

2014. aug. 3. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!