Miért van röhejesen kevés drag king Magyarországon?
Önkifejezés? A crossdressing lehet az. Ez annak egyik firmája. Ha valaki a magánéletében biológiai nőként férfiasan viseli a haját, férfiruhákat ölt magára, semmi gon nincs vele.
Azért egy biológiailag férfi kisminkelve, szoknyában, tűsarkuban eléggé meghökkentő.
Tudom, higy a kettő lényegében ugyanaz, de mégis.
De higy valaki ,művészete' abból áll, hogy fordítva öltözik, az engem eléggé taszít.
Miért? Mert a genderelméletben van kb. 2% igazság, de az ember vagy férfi, vagy nő.
Több százeréve ez rögzült. Nincs harmadik, meg 582. nem.
És szeretjük, ha el tudjuk helyezni a másikat vagy az egyik, vagy a másik kategóriába.
Látom Gobbi nem nyerte el a tetszésed.
Pendig jó példa. Magát nőként azonosította, de férfiként élt.
És nem aztal lett elismert művész, hogy ilyen volt, hanem a színészi tehetségével.
Tudom mit jelent.
Röhelyesen kevés talán azért van, mert az emberek többségét nem érdekli. Nincs rá igény.
Semmi köze a nemiséghez. Ettől függetlenül az emberek többsége ferdehajlamuként látja ezeke.
Ez kielégítő felelet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!