Elfelejtettem befizetni a Tb-met két nap késéssel. Még elfogadják ha 14. utalok?
Figyelt kérdés
Ez szabályos volt vagy nem? Kell személyesen bemennem a navhoz? Ha nem szabályos, a pénz elveszett vagy sem?2021. aug. 14. 06:06
11/17 anonim válasza:
De a kérdező a fizetési kötelezettségről sem kapott. Ezért kellene utána járnia hogy minden jogviszonya rendbe le van e zárva vagy mi van
12/17 anonim válasza:
Anyámnak is volt olyan jogviszonya, amit tavaly zárattunk le neki ugyanígy, egy kb 8-10 évvel ezelőtti közmunkás jogviszonyból nem jelentettêk ki. Így ugye a rendszer se írta elő neki a tb fizetést, pedig tudtuk hogy kellett volna már értesítést kapnia. Na ott a taj nyilvántartással összefüggő Szolgáltatásoknál üzentünk is, a kormányhivatalnak át is adták, egy két nap mulva vissza is jeleztek hogy oké lezárták rendbe van
13/17 anonim válasza:
Azt hol látod, hogy nincs értesítést a fizetési kötelezettségrol? :)
14/17 anonim válasza:
Megkérdezte, hogy ügyfélkapus tárhelyre megy e az értesítés vagy levélbe?
Mert nem kapott még semmit
15/17 anonim válasza:
A fizetési kötelezettségrol kaptam, csak az elmaradásról nem.
Én kérdeztem a #4 kérdésben
16/17 anonim válasza:
Nem lesz semmi gond, fizessétek be, ha elmardás van és kész :) Ha jön az értesítés időközben, akkor azt tekintsétek tárgytalannak mert ha befizetitek időközbe nyilván pár nap múlva fel is könyvelik, nem lesz gáz
17/17 anonim válasza:
18.-a befizettem a 24 ezret.
Ma érkezett az elmaradásról a levél. Tárhelyre semmi sem jött, papíralapu levelet küldtek 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!