Foglalkoztat az öngyilkosság gondolata?
Kérem írjátok meg mi lenne az az élethelyzet amikor öngyilkosok lennétek, esetleg most abban vagytok? Volt, hogy már próbálkoztatok? Mit gondoltok arról az emberről aki öngyilkos lett? Vallásotok gátol netán az Édesanyátok szeretete? Magányosságod miatt támadt már ilyen érzésed?
Szakdolgozatomhoz várok a fenti témába minden építő gondolatot. Kor és nemet légyszi írjatok!
szia, én sokszor gondolkoztam azon hogy mi viheti egy embert erre a döntésre és nem tudtam elképzelni nagyon sokáig , nekem van egy párom 2 éve vagyunk együtt olyan szerelmes vagyok hogy az már néha fáj és sokszor elgondolkoztam milenne ha szakitana és vele kapcoslatban annyira gyenge vagyok érzelmileg annyira szeretem hogy én szerintem akkor probálnék meg öngyilkos lenni ha elhagyna. talán jobban fájna mintha egy közeli családtagot veszitenék el ha ő elhagyna. de szerintem másokat pedig mély depresszio viheti rá vagy ehhez hasonlo gondok esetleg anyagi okok. de egyébként még sose próbáltam mert amugy nagyon jo életem van , megvan mindenem és boldog vagyok:)
20 l
Nem leszek öngyilkos, nem is gondoltam rá soha. Gyenge az aki ezt teszi de még gyengébb aki egyáltalán gondol rá.
19 f
Hát...
Normális ember nem gondolkoznik ezen;)
de ezt a linket nézd meg:
http://www.youtube.com/watch?v=T-HBi28tvck
olvasd el a komikat is,biztos hasznos lehet.
Köszönöm a videót és az eddigi válaszokat is!
Engem vallásos módon neveltek, viszont mára egy csomó dologgal nem értek egyet a katolicizmus terén. De még mindig vallom, hogy az életet a Jóisten adta nekünk, és csak ő veheti el. De a reinkarnációt is nagyon érdekesnek tartom és valahol hiszek benne. Hát én ilyen liberális vallású lennék.:)
És persze: Anyukám! Imádom őt! Nem tennék vele ilyet.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!