Kellene pénz,mit csináljak?
Nos,nagyon kélne az pénz,de nem nagyon szeretnék facen kunyerálni,mert akkor megkapnám pár kedves ismeröstől "háh,nézd már ezt az csővest/csórót,kunyerál kenyére".
Most mondhatnátok onlyfans stb az meg nem érné meg,mert akkor munkahely jelenkeznésnél leégnék
Nos amit tudok megcsinálni:
Vidót(egyben képet) szerekezteni/vágni.
Űgyes vagyok gépészetből (elektronikai műszerésznek tanulok)
szerintettek mit csináljak?
17/f
1
Csak az baj,hogy környéken nincs (kisvárosban lakok)
Am igen,iskolás vagyok
3
Jó,ezen is gondolkoztam,de majd kiderül mi lesz belőle
5
Hát hogy annyi mondanak,nesze,maszek munka
Figyelj érdeklődj. Apukád haverjainál etc..
Inetreneten. Vagy ismerősök által biztos találsz maszek munkát! Valami biztos akad.
Amiket leirtál annak nem veszed hasznát... ma már mindenki tud videót vágni vagy képet.
A másikat meg mèg tanulod...
Találd fel magad.
7
"Inetreneten. Vagy ismerősök által biztos találsz maszek munkát! Valami biztos akad."
Idei nyáron megpróbáltam találni valamelyik építkezésnél,de 40 km belül semmit se találtam,max 200 km-en.
"Amiket leirtál annak nem veszed hasznát... ma már mindenki tud videót vágni vagy képet."
Jó,de az még az 6 éves Ádámka is megcsinálja,de szerkezni jobban tudok mi aki most kezdi.
Akkor kérdezem én mi mát tudnál csinálni mint amiket javasoltak?
Semmit.
9
frász káriták,én mindent megcsinálnák,mert nincs elég szebpénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!