Miért kételkednek annyian a szellemek létezésében?
Volt már ilyen kérdés.
Bizonyíték lehetne valami olyan dolog, amit másképp nem lehet megoldani: pl. valaki elrejt 15 kártyát egy szobában, és a szellem mondja meg, hogy melyik hol van és milyen helyzetben. Vagy bármi más, amit ellenőrizni lehet.
Nem árt, ha tudod, hogy létezik sok dolog, ami miatt szellemet láthatsz: pl. van olyan betegség, hogy az agy kiegészíti a látott képet ilyesmivel. De olyan is van, hogy ébredéskor az álmod még nem ér véget azonnal. Mesterségesen is elő lehet idézni hasonlókat.
Elolvastam az összes szellemmel kapcsolatos kérdést/választ az oldalon,de nem kaptam pontos választ a fentebb feltett kérdésemre sehol!
Az a kártyás dolog jó ötlet.Ámde.Hol,hogyan,és milyen körülmények között?Videózzam le majd tegyem fel youtube-ra?Na és azt ki fogja elhinni?Vagy menjek be az rtlhez,hogy Jónapot,be szeretném bizonyítani,hogy kapcsolatban állok a szellemvilággal?1.,Kiküldenek az oda..2.,Ha esetleg azt mondják,hogy:Á gyere... Akkor természetesen kapom majd a visszajelzéseket,hogy néhány tízezressel bármi megoldható?!
És abba a részbe nem mennék bele,hogy:Szellemek nincsenek,mert személyes tapasztalatok alapján én itt és most bárkinek bátran merem állítani,hogy léteznek!Közeli ismerőseimnek nem véletlenül lett ez bebizonyítva!
Szóval még mindig nincs a kérdésemre pontos válasz!Várom a további válaszokat!
Látszik,hogy Te vagy nem értesz ezekhez,vagy nagyon felszínesen olvastad el a kérdésem és a magyarázatom.A szellemek !NEM! akkor jönnek amikor mi hívjuk őket.Vagyis nem véletlenül mondják,hogy veszélyes a szellemidézés.CSAK okkal,mégegyszer hangsúlyozom NAGYON nyomós okkal lehet megkérni,hogy jöjjenek el közénk.Egyik szellem sem lesz kísérleti alany.2.,Ti a nagy prok. úgysem látjátok,akkor a bizonyítéknak lőttek.A másik meg...És ezek után bemondanák a híradóba és történne valami?Vicces,de nem!A szellemeknek nekünk kell segíteni,és nem fordítva...Nem gondoltad remélem Te sem komolyan,hogy bárkinek az elhúnyt rokona majd a Ti mocskos kísérleti alanyotok lesz CSAK azért mert néhány ember felfogása:Amit nem látunk az nem létezik?!Ha Ti azt állítjátok,hogy csak "tudománynak nevezett" BIZONYÍTOTT dolgok léteznek,és minden más,amit más állít az fikció...Akkor kérdezem én...A szellemeket amik valóban léteznek!Miért nem tudjátok bizonyítani?A válasz annyi,hogy ha tetszik ha nem,a ti nagybetűs "TUDOMÁNYOTOK" nem képes erre,mert nincs ezen a szinten.Eközben vannak emberek akik eljutnak erre a szintre...A tudomány fölé!És ők látják azokat a dolgokat,amik mások számára hihetetlenek.!
Várom a válaszokat,mert ez a válasz sem volt megfelelő a kérdésemre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!