Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az orvosoknak tényleg jár...

Az orvosoknak tényleg jár 5-10% kedvezmény autók vásárlásakor?

Figyelt kérdés

Egyik haverom / osztálytársam ezt mondta, mert ő úgy tudja, de én nem értem hogy attól hogy valaki orvos miért kapna kedvezményt? Nyilván fontos a munkátok/munkájuk, főleg most a covid időszakban, csak nekem ez valahogy nonsens.

(elsősorban orvosok válaszát várnám)

2021. aug. 8. 10:54
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ja és a haverom is orvosnak készül, bár én nemrég rákerestem nem találtam ilyen cikket ami ezt írta volna
2021. aug. 8. 10:54
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Dehogy jár!
2021. aug. 8. 11:00
 3/15 A kérdező kommentje:

Hát akkor nem tudom honnan a francból szedte ezt, biztos csak nagyzolni akart.

Köszi a választ

2021. aug. 8. 11:02
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
Nem jár nem tudom honnan szedte
2021. aug. 8. 11:27
 5/15 anonim ***** válasza:
61%
Nem jár.
2021. aug. 8. 11:57
 6/15 Shai-Hulud ***** válasza:
9%

Attól függ. Ha ő műti az autókereskedő feleségét, akkor jár a kedvezmény, ha jól sikerül a műtét. Ha az anyósát műti, akkor is jár, de csak ha sajnálatosan műtét közben elhúny.

:-)

2021. aug. 8. 12:10
 7/15 anonim ***** válasza:
91%

Igen és nem. Egyes kereskedők adnak kedvezményt orvosoknak, egészségügyi intézményeknek. Tehát ez nem törvény vagy rendelet írja elő, hanem üzletpolitika része. Annyiban igaz az, hogy jár, hogy nem szelektálhatnak, hogy ennek adok, annak nem.

Mint pl. egy bútoráruház, ahova egy éven belül visszaviheted a bútorodat. Olyant nem tehet, hogy Sanyitól visszaveszi, Bélától nem.

2021. aug. 8. 12:36
 8/15 anonim ***** válasza:
56%

Szinte az összes autómárkának van flottás kedvezménye bizonyos szakmákra kiterjedően, ne írjatok hülyeséget. :) De nem csak az orvosok kaphatnak kedvezményt, hanem az ügyvédek, vadászok/borászok/mezőgazdászok, taxisok/gépjármű oktatók is.(a Toyota példáját felhozva)

Persze ez a kedvezmény csak akkor él ha szalonból veszed újonnan, nem a töröktől a junkyardon.

2021. aug. 8. 20:35
 9/15 anonim válasza:
75%
A Volkswagennél van kedvezmény, azt hiszem kamarai tagnak kell lenned. 20% ha jól tudom.
2021. aug. 8. 21:44
 10/15 Senior Séf ***** válasza:
40%
A flottakedvezményt a gyógyszeripartól kapják az orvosok, ha a gyógyszerügynök által javasolt gyógyszert írják fel a betegnek.
2021. aug. 9. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!