Mit rendelnél, ha meghívnálak vacsorára?
Én egy kis cérnametélt levessel vezetném be a brassóit, amit én kis kockára sütött krumplival szeretnék. Mmmmm. Ezután ennék még egy piskótatekercset is... :-)
Inni -lehet, hogy sokaknak nem tetszene- de én kólát szeretnék... Jó sokat... :-)
Minél parasztosabb,annál jobb :)
tehát:előétellel nem is babrálnék,jöhet máris a cigánypecsenye Iván módra,irdalt szalonnával. aztán:
mivel az előbbi nem túl nagy adag,következőképpen kérném a libamájfalatokat bacon-be tekerve grillezett burgonya ágyon,sajtmártással.
ennyi nagyjából elég lesz,a desszertről lemondanék a jó szájíz fenntartása érdekében :)
Kacsát meggyraguval
Sajttortát
és hozzá valami finom bort.
pidzat..hm..vorosborral es utanna fagyiiit csokisat:D
hmm..de megeheztem
es te mit rendelnel ha en hivnalak meg?;)
Köszönöm a kérdést:Hát ha már meghívnátok, akkor én zöldfűszeres paradicsomlevest, vajon piritott lazacot zöldségekkel, hozzá bazsalikomos olajban érlelt feta sajtot szeretnék. Desszertnek: madártejet.
Éppen vmi. vállalkozáson töröm a fejem: Az étlapot alakítom éppen. Ha összeállt, akkor mindenki azt eheti amit rendelt magának-természeetesen a vendégeim vagytok!
Előétel: Marhahúspogácsán kolbászzsírban sült velő, és arra egy fél fürjtojás.
Főétel: vajon pirított petrezsejmes krumpli (héjas) és fogasfilé tejszínes mártással,benne koktélrákkal.
Desszert az a bor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!