Mit rendelnél, ha meghívnálak vacsorára?
Füstölt marhanyelv salátaágyon
Fokhagymakrém leves
Rántott Camembert áfonyalekvárral, krokettel
Fokhagymás libamájpecsenye pirított bagettel
Lilahagymás paradicsomsaláta
Tiramisu Mascarponeval
21:30-as vagyok.
Minden fogáshoz a hozzá illő bort kérném, mentes vizet, a deszerthez pedig 1 pohár Mumm pezsgőt.
Tárkonyos raguleves, Valami husi és burgonya, bor
Desszertnek egy finom süti, vagy fagyi...
De ez mindig helyzettől függ..
Bár én nem tudnék végigenni egy menüt, én mindig csak főételt eszem....húst hússal...azt imádom...
Én valami tengeri herkentyűt rendelnék:)) A levest rádbíznám, a desszert meg teljesen mindegy, mert a gesztenyés sütin kívül mindent imádok :))
Szóval, hányra, és hová kell menni?? :-)))
A bort viszem :-)))))
Ááááh, nekem nem kell teljes menüsor, még egy normális éttermi adagot sem tudok megenni, olyan kicsi a gyomrom... Szóval hogy most konkrétan mihez lenne kedvem? Legyen valami rántott (hagyma, sajt, gomba, patisszon, csirkemell, halfilé), hozzá most leginkább sült krumpli ízlene, és legyen hozzá sok-sok tejfölös uborkasaláta! :)
Ezt szívesen leöblíteném egy jófajta vörösborral, bár tudom, hogy rántott dolgokhoz nem illik bor. :P
Desszertre kösz, nem tartok igényt, mert nem menne le a torkomon. De amúgy délutánonként egy finom joghurtos túrótorta mindig telibe talál. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!