Miért nem válaszolnak sokan privát üzenetben?
Nem mindenki szeret privát levelet kapni.
Persze, van aki jó néven veszi, esetleg válaszol, és elbeszélgettek.
De sokan úgy gondolják, hogy ugyanezt kiírhattad volna az oldalra is.
Az én nicknevem olyan, hogy könnyen kitalálható velőle hogy ki vagyok. Ezért nem válaszolok privire priviben.
Az esetek 90%-ában válaszolok, csak átmásolom a privit a nyilvános válaszok közé.
Természetesen a tényleg személyes üzeneteket nem másolom ki!
Meg amikor elküldenek az anyámba azt sem. :D
Az olyan priviket másolom ki amik a kérdéshez tartoznak és még jó is ha inkább nyilvános, mert a többiek is látják és tudnak reagálni, vagy aki később olvassa a válaszokat annak is hasznos lehet. Pont ez a lényege ennek az oldalnak! :)
Ja meg az olyan privikre sem válaszolok amikor a kérdéshez írt válaszát másolja be privibe valaki, mert úgy gondolja, hogy akkor előbb fogok válaszolni. Ha nem vagyok a gépnél egyiket sem látom... :D
Szia!
Én sem szoktam válaszolni mindenkinek.
Én csak azoknak az embereknek szoktam válaszolni, akiken azt látom, hogy méltóak a válaszra, azaz képesek megfogalmazni egy éppkézláb levelet, és nem csak két szót írnak.
Ezt azért teszem, mert nincs kedvem beszélni buta emberekkel, akik csak azért járnak ide, hogy kiéljék magukat, és hogy mindenkinek beszóljanak, és még a csillagokat is leszólják az égről!
Tehát, aki velem normális, azzal én is az vagyok, aki pedig nem az, annak a szintjére én nem kívánok lemenni.
Ha a kérdésre válaszolsz, azt tedd itt, ne privátban.
Másrészt rengeteg ember zaklatja a többit privátban, ezért sokan eleve nem veszik figyelembe az üzeneteket.
Meg van, aki nem akarja, hogy bármilyen módon is személyes legyen a kapcsolat, esetleg kiderüljön a valódi személyazonossága.
6-os: a legtöbb esetben nem "titokról" van szó, hanem a kérdéshez kapcsolódó dologról, ami azonban nem arra ad választ.
Sokszor megemlítenek valamit, ami engem érdekelne, hogy hol lehetne beszerezni, de a kérdés nem erröl szól, vagy szóba jön egy étel, aminek a receptje érdekelne, de a kérdésben OFF lenne, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!