Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem fognak a tollaim,...

Miért nem fognak a tollaim, amikor nem fogyott ki belőlük a tinta?

Figyelt kérdés

Ilyen tollaim vannak:

[link]

Tavaly vettem őket, azóta sem tudom használni őket, egy kicsit írok velük, kb. 3 másodpercig tökéletesen működnek, utána elhalványul a tinta majd egyáltalán nem tudok vele írni, mert semmi nem jön. Ellenőriztem, mindegyikben van tinta. Furcsa, hogy 3 db ilyen tollam is van, és mindegyikkel ugyanez a helyzet.

2021. aug. 4. 19:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszáradtak?
2021. aug. 4. 19:12
 2/7 anonim válasza:
100%
Ezek guriga taknyot mem érnek. Én Pax tollakkal írok csak. Abban sosem csalódtam. 👍
2021. aug. 4. 19:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Pax tollaknak elég vastag a hegyük, én jobban szeretem ezeket a vékony hegyű kínai vackokat. :D De most Youtube-on utánanéztem, mit lehetne tenni, kicsit megégettem öngyújtóval a végüket, és nem tudom mennyi ideig, de működnek. :D
2021. aug. 4. 19:34
 4/7 anonim válasza:
100%
A tűz mindig segít beindítani a dolgokat :-D
2021. aug. 4. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha a láng jót tett nekik, akkor az van, amit feltételeztek előttem is és ezt akartam én is válaszolni: régen jöttek ki a gyárból, sokat voltak a raktáron és beszáradtak.
2021. aug. 4. 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszáradtak vagy zsíros lett a vége ezért nem tudsz vele írni
2021. aug. 4. 20:46
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen, be voltak száradva, örülök hogy sikerült újra életet lehelni beléjük. :D

Először hajszárítóval próbálkoztam, az mégiscsak kevésbé tűzveszélyes, az sajnos nem működött. Elvileg a forró vízbe mártott tollbetét is segíthet a beszáradáson.

2021. aug. 4. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!