Na ez lehet hogy nagy baromság de észre vettem hogy eggyes bandákba az a idol aki nem Koreai az a legkedveltebb. Csak én érzem így?
Nem, de azt észrevettem, hogy egyes szavak, mint például a koreai leírása neked gondot jelentenek, és a ragozás is.
Lehet, csak te érzed úgy.
Szerintem csak pont jó bandákat említettél meg, de akkor itt van pár ellen példa
Seventeen: legnépszerűbb Mingyu, koreai
Aespa: legnépszerűbb Karina, koreai
NCT: legnépszerűbb Taeyong, koreai
Valahol a korai legnépszerűbb tag valahol, pedig más nemzetiségű
# A Twice-ból ennyire nyilvánvalóan nem mondanám, hogy Tzuyu a kedvenc. Mert valahol Sana, valahol Nayeon és így tovább. És egyre inkább Sana veszi át ezt a szerepet. És nem azért mert ő sem koreai, hanem japán. Leginkább azért, mert ameltett, hogy szép, még vicces és szórakoztató is. A Blackpink esetében lehet, hogy Lisa talán a legnépszerűbb, bár sokan szeretik Jennie-t is aki viszont koreai. Nem nagy a különbség a népszerűségük közt.
Yuqi meg kínai, és azért nézzük meg, hogy mekkora lakosságú Kina. Valószínűleg elég sokat számít, hogy a kínaiak jórészének valószínűleg ő a kedvence. A másik, hogy azért megintcsak az egyik legszórakoztatóbb karakter Yuqi a (G)I-dle-ből. És ez nem azért van mert ő kínai.
Szerintem ez csak véletlen egybeesés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!