Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Youtube le tilthatja a videót...

Youtube le tilthatja a videót szerző jogok miatt, ha animékkel kapcsolatos videót töltenék fel?

Figyelt kérdés
Mondjuk anime music videókat ha csinálnék, vagy bármi 5-10percnél hosszabb videót narutórol.
2021. aug. 1. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bármit letilthat, aminek nem a feltöltő birtokolja a szerzői jogait.
2021. aug. 1. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Le.
2021. aug. 1. 20:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Letilthatja, de nem biztos, hogy le fogja.

Én eddig 17 fmv videót tettem fel youtubera ázsiai sorozatokból, egyet tiltott le részlegesen, a többinél csak feltüntette, hogy szerzői jogi követelés van rajta, és nem kereshetek vele bevételt. Ettől függetlenül szerintem bármikor leszedhetik őket :D De ha megnézed, nagyon sokan tesznek fel MV-ket.

2021. aug. 2. 06:03
 4/4 anonim ***** válasza:
ha csak kapcsolatos, pl. beszélsz róla, akkor biztosan nem törlik. ha felhasználsz benne olyan zenét vagy videó jeleneteket, amiket nem te készítettél, akkor megtehetik, hogy tiltják, vagy ahogy #3 írta, csak nem kereshetsz vele pénzt, de fent hagyják. a jogtulajdonos dönti el, mi történhet a tartalmával és mi nem.
2021. aug. 4. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!