A facebook mi alapján ajánl valakit ismerősnek valakit ha sem közös ismerősünk nincs, sem a lakóhelyünk nem azonos?
Egy valódi ismerősömet feldobta a face mint "kit ismerhetek", de sem közös ismerősünk nincsen, sem más általam tudott közös pont.
Nem értem hogy honnan a fenéből "tudhatta" a face hogy mi ismerjük egymást?
Mi alapján dobhatta fel?
Elég ha mindketten benne vagyunk a marketplace-ben? Ennyi erővel millió más embert feldobhatott volna, akár közös ismerőssel is, de ehelyett azt az egyet dobta fel közös ismerős nélkül első helyen akit éppen pont jól ismerek. Ez furcsa és érthetetlen a számomra
Utolsó hozzászóló felvetése lehetséges
Tudunk erről konkrétan, hogy a face fel szokta dobni azt az embert ismerősnek ajánlva aki ránk keresett/megnézett?
Van még más épkézláb magyarázat is vagy csak ez az egy?
De akkor írjál már egy hihető magyarázatot 13#!
Létezhetetlen hogy véletlenül dobjon fel valakit közös ismerős, és kapcsolódási pont nélkül, és semmi magyarázat nincsen rá!
Amíg a városi legenda az egyetlen épeszűmagyarázat, addig hiteltelen amit írsz.
Nyugadtan cáfold meg, írj más magyarázatot ami hihető, és komolyan veszlek!
Ide is leírom, hátha segítség a kétkedőknek:
Ez a kérdés sosem érdekelt, de tegnap átvettem a rendelt mosógépemet a műszaki áruházban ahol ugye egyeztettük az adatokat és láttam hogy tetszek a pasinak.
Este ott virított legelsőként a feje a "kit ismerhetek" sávban, tehát tuti hogy rámkeresett ahogy eljöttem a boltból 🤨
(Nulla közös ismerős és én nem tudtam az ő nevét tehát véletlenül sem nyomhattam rá korábban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!