Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A facebook mi alapján ajánl...

A facebook mi alapján ajánl valakit ismerősnek valakit ha sem közös ismerősünk nincs, sem a lakóhelyünk nem azonos?

Figyelt kérdés

Egy valódi ismerősömet feldobta a face mint "kit ismerhetek", de sem közös ismerősünk nincsen, sem más általam tudott közös pont.

Nem értem hogy honnan a fenéből "tudhatta" a face hogy mi ismerjük egymást?

Mi alapján dobhatta fel?

Elég ha mindketten benne vagyunk a marketplace-ben? Ennyi erővel millió más embert feldobhatott volna, akár közös ismerőssel is, de ehelyett azt az egyet dobta fel közös ismerős nélkül első helyen akit éppen pont jól ismerek. Ez furcsa és érthetetlen a számomra

2021. júl. 31. 13:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ő keresett rá a te profilodra előbb és utána dobta be neked?
2021. júl. 31. 22:13
 12/18 A kérdező kommentje:

Utolsó hozzászóló felvetése lehetséges

Tudunk erről konkrétan, hogy a face fel szokta dobni azt az embert ismerősnek ajánlva aki ránk keresett/megnézett?

Van még más épkézláb magyarázat is vagy csak ez az egy?

2021. aug. 1. 09:50
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem, ez legfeljebb városi legenda. Az oldal semmilyen módon nem jelzi ki a látogatóidat, eddig sem tette és ezután sem fogja adatvédelmi és marketing okokból (elvesztené a felhasználókat). Az emberek szokták belemagyarázni akár a véletlenszerűségbe is, esetleg titkolt vágyaikat szövik bele, hogy hátha azért van ott az a jó nő/pasi, mert megnézett engem.
2021. aug. 1. 09:53
 14/18 A kérdező kommentje:

De akkor írjál már egy hihető magyarázatot 13#!

Létezhetetlen hogy véletlenül dobjon fel valakit közös ismerős, és kapcsolódási pont nélkül, és semmi magyarázat nincsen rá!

Amíg a városi legenda az egyetlen épeszűmagyarázat, addig hiteltelen amit írsz.

Nyugadtan cáfold meg, írj más magyarázatot ami hihető, és komolyan veszlek!

2021. aug. 1. 10:10
 15/18 anonim ***** válasza:
48%
Senki nem fog hihető magyarázatot adni, mivel az algoritmus módszere üzleti titok, és nem lesz publikus mi alapján dolgozik, milyen szempontokat vesz figyelembe. Mindenki találgat, felállít a fejében egy koncepciót ami kényelmes és szimpatikus neki, és mások vagy elhiszik, vagy nem.
2021. aug. 1. 10:35
 16/18 A kérdező kommentje:
Hát akkor kénytelen elhinni az ember a városi legendát, azt amelyik a leginkább reális és kézenfekvő
2021. aug. 1. 20:54
 17/18 anonim válasza:
Telefonszám alapján is ajánlhat ismerőst.
2023. júl. 10. 03:19
 18/18 anonim ***** válasza:

Ide is leírom, hátha segítség a kétkedőknek:

Ez a kérdés sosem érdekelt, de tegnap átvettem a rendelt mosógépemet a műszaki áruházban ahol ugye egyeztettük az adatokat és láttam hogy tetszek a pasinak.

Este ott virított legelsőként a feje a "kit ismerhetek" sávban, tehát tuti hogy rámkeresett ahogy eljöttem a boltból 🤨

(Nulla közös ismerős és én nem tudtam az ő nevét tehát véletlenül sem nyomhattam rá korábban.)

márc. 20. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!