A facebook mi alapján ajánl valakit ismerősnek valakit ha sem közös ismerősünk nincs, sem a lakóhelyünk nem azonos?
Egy valódi ismerősömet feldobta a face mint "kit ismerhetek", de sem közös ismerősünk nincsen, sem más általam tudott közös pont.
Nem értem hogy honnan a fenéből "tudhatta" a face hogy mi ismerjük egymást?
Mi alapján dobhatta fel?
Elég ha mindketten benne vagyunk a marketplace-ben? Ennyi erővel millió más embert feldobhatott volna, akár közös ismerőssel is, de ehelyett azt az egyet dobta fel közös ismerős nélkül első helyen akit éppen pont jól ismerek. Ez furcsa és érthetetlen a számomra
Azt is feldobhatja a facebook a kit ismerhetek kategóriába, akinek épp most frissen van csinálva a facebook profilja.
Ha valaki épp most nemrégiben a napokban csinálta a friss új facebook profilját, akkor is felajánlja a kit ismerhetek kategóriában független attól, hogy vannak-e vele közös ismerőseitek, vagy sem.
Mivel még friss a facebook profilja, azért találtad a kit ismerhetek kategóriában.
Soha nem láttam még a face profilját, nem is kerestem rá soha
Azért sem értem
2#
2016 óta van meg a profil, nem új
Akkor helymeghatározás szerint, hogy egymáshoz szoros közelben vagytok helyileg.
A facebook helyileg is bemér mindent a tartózkodási helytől kezdve.
6-os jól mondja, hogy ajánl spontán is, sőt még külföldi embereket is ajánl. Egyszerűen túl sokan vagyunk már a facebookon.
Csoda, hogy ennyi embert is elbír.
5#
Nem valószínű, néhányszor találkoztunk, és nincs mobilnetem hogy a face alkalmazás elérjen engem, gondolom akkor bemérni sem mér be
Vagy offline is bemér mindig?
Spontán mégis mi az esélye hogy pont ismerőst dob fel?
Szerintem nem sok, főleg nekem mert nem ismerek túl sok embert
Az az ember szerepel a kit ismerhetek listában ha újra belépek akkor is, és nem vágom miképpen került oda, komoly relytélyek vannak itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!