Mi folyik egyes kategóriákban?
Már több hete követem a családi kapcsolat kategóriát, és szinte mindegyik kérdéshez odaírják, hogy kamu. Miből gondolják, hogy a kérdező hazudik? Miért kell egyből meggyanúsítani másokat?
Még szerencse, hogy az igazi világban nem kamuznak le mindenkit.
De több kategóriában is ugyanezt észrevettem.
Az a baj a családi kapcsolatok kategóriával, hogy nagyon gyakoriak a teljesen hasonló, megbotránkoztató kérdések, ahol egyértelműen nem a kérdezőnek van igaza. 10-15 válaszonként felbukkan, hogy rátegyen még egy lapáttal, emellett pedig gyakran mond ellent magának, és előszeretettel jön a "dehát mi külföldön lakunk, itt mások a törvények" jellegű kifogásokkal, amikor kezd kifogyni a polgárpukkasztó szövegeiből (ma pont láttam egy ilyet). Ráadásul nagyon gyakran ugyanazok a helyesírási hibák, szófordulatok vagy egyéb fogalmazásbeli jellegzetességek fordulnak elő a kérdésekben.
Illetve azt is nehezemre esik elképzelni, hogy itt tölti a szabadidejét minden aggódó, középkorú édesanya, akinek a lánya negyvenes, házas emberrel kavar, vagy minden "pénzéhes"/"elkényeztetett" mostohagyermekkel rendelkező feleség, aki csupán a férjét félti. Ez csak két olyan példa, ami hetente egyszer biztosan felbukkan, mindenféle túlzás nélkül, és elméletileg mégcsak nem is ugyanazoknak az embereknek az állandó kérdéseiről van szó, mert a részletek általában különböznek.
Szóval nem állítom, hogy minden kérdés kamu a kategóriában, mert nyilván nem, és szerintem is sokszor túlzás a néhányaktól reflexből érkező "kamu!", de teljesen biztos vagyok benne, hogy van leglább 2-3 visszatérő troll, aki igyekszik egyre provokatívabb kérdéseket feltenni, hogy sok választ generáljon, és ezzel önmagát szórakoztassa.
Igen, vannak, akik szándékosan trollkodnak.
És nem veszik észre, hogy az esetek 99.9 százalékában lebuknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!