Mit csinálnátok? Nem lenne kínos?
Van egy kerti medencénk a kertünk végében. Meztelenül szeretnék fürdeni, amikor nem lát senki, de az a baj, hogy szinte mindig van itthon valaki, ezért nem nagyon merek. Nagyon kockázataos lenne, hogy lebuknák, mert nem tudnám felvenni a fürdőgatyát mire oda jön valaki. Természetesen a gatyát oda tudnám tenni, hogy ne lássák, de felvenni nem tudnám olyan gyorsan. Vagyis nem tudom, hogy mennyire lenne kínos a család tagok előtt, ha jönnek és látják hogy nincs rajtam rendesen a gatya csak oda van téve, hogy ne látszódjon?
F
#9 válasza:
"Mit nem tudod felvenni a gatyádat??
Odateszed a medence szélére, aztán ha jön valaki, a víz alatt felveszed.
Mi ebben a bűvészmutatvány?????"
Azért nem tudná felvenni, mert álló cerkával, matyizás közben nem is olyan egyszerű.
És így ugye azért az is más megvilágításba kerül, miért gondolja, hogy zavarná a családot.
Én is minimum gyanakodnék, ha a 17 éves fiam egyszer csak meztelenül mászna be a medencébe. Biztos isten, hogy vele takaríttatnám ki.
# Egyáltalán nem erről van szó!
Ne találj ki dolgokat!
Szerintem mikor mész medencézni egyszerűen jelentsd be, hogy nagyon meleg van és megmártózol a medencében fürdőruha nélkül majd ki is fekszel így napozni. Ezt a derekadra tekert törölközőve tedd meg. Majd várd a reakciót.
Én is így tettem korábban. Mikor kijöttek mondták na nemár, nem gondolták, hogy megteszem. Később volt mikor zavarta őket akkor felvettem egy gatyót, de volt mikor kijöttek napozni mellém és szóvás se tették.
Aki ki se próbálta a textil mentes fürdést az nem is tudja milyen jó.
Pedig nagyon kellemes meztelenül úszni, napozni.
Amikor pl mi nyaraltunk volt külön beépített medence az udvaron. Este a fény visszatükröződik a vízfelszinről, így senkit nem látni távolabbról, csak a fejét ami kilóg. Én ezt megfigyeltem és pucérkodtam lazán. Csak szóltam többieknek, ha jönnek oda, akkor jelezzék.
Ez tavaly volt.
Üdv! 30N
Szóval no para.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!