Lányok! Hogy csináljátok? Lent
Figyelt kérdés
ha megjön akkor ne keljen olyan sokszor cserélni pl a suliba csak 2x keljen max2010. aug. 27. 17:28
2/4 anonim válasza:
Tampon + Betét :) Mást nem tudok :\
3/4 anonim válasza:
hát... ha a tampon nagyon sokáig van bent, az sem jó... a betétet is cserélni kell, mert bebüdösödik, de nem kell minden szünetben sem... báris, én nem szoktam... Vannak olyan nagy betétek, amelyek éjszakára is nagyon jók és vékonyak, tehát nem látszódik, de 100%-os biztonságot ad, hogy nem ázol át... az én barátnőim hisztiznek, hogy ki visel már olyan nagyot? Meg egyszer vett nekik az anyjuk de visszaküldék, mert ők olyan nagyon nem használnak... Én mondjuk nem értem meg őket, ezek már egyáltalán nem látszódnak és kényelmesek + biztonságérzetet nyújt, hogy biztosan nem ázol át, és nem kell attól félned, hogy, ha felállsz a székből, ottmarad a nyomod, vagy reggel a lepedőd csupa vér...
4/4 A kérdező kommentje:
köszi aválaszokat utlosónak: ezek milyen betétek?milyen márka?
2010. aug. 27. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!