Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehetek Fílmszínèsz??

Lehetek Fílmszínèsz??

Figyelt kérdés
Sziasztok!azt szeretnèm tőlletek meg kèrdezni hogy:ha 8.után vègzek egy szakmunkás iskolát+le èrettsègizek Utánna tudok menni Filmművèszeti egyetemre? lehet bután hangzik de nem vagyok mèg ezekell tisztában bocsi.Èrtelmes komoly válaszokat várok!
2021. júl. 16. 18:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%

Ja, hogy itt szándékosan írsz helytelenül. Ez valami szerep?

Világhírű filmszínészek között van jónéhány, aki semmiféle képzésben sem vett részt soha.

2021. júl. 18. 17:52
 12/19 A kérdező kommentje:
Figyelj senki nem mondja hogy perfect legyen ezen az oldalon az írás! Meg èrted az a lènyeg ha nem van gond mert nem úgy írok szerintem hogy ne èrtsd!
2021. júl. 18. 18:00
 13/19 anonim ***** válasza:
74%

Ha azt kérdeznéd, hogy meik permettezö jó a burgonya bogár elen, mikó kel hasz nálni, nem lenne érdekes.

De te olyan pályára ácsingózól, ami feltétezeli a hibátlan és választékos nyelvhasználatot.

2021. júl. 18. 18:13
 14/19 A kérdező kommentje:
Figyelj nem szeretnèk vitázni!De tanulok ès hidd el teszek èrte.
2021. júl. 18. 18:41
 15/19 anonim ***** válasza:
37%

13/

Oké elèg volt!

Megèrtette, már rosz olvasni ahogy szívod a vèrèt!

Kérdező.

Gyakorlj, biztosan sikerülni fog.

Ne add fel!

Sok sikert :-)

2021. aug. 10. 01:06
 16/19 A kérdező kommentje:
Vègre egy normál ember.Köszi 15.:)
2021. szept. 7. 05:34
 17/19 anonim ***** válasza:
87%
Itt lehetsz, mert nagyon alúl van a mérce, sőt felsőfokú végzettség sem muszáj, lásd éjjel nappal budapest. Színész képzés nagyon a béka segge alatt van, sokat nem érsz vele de legalább lesz egy diplomád.
2021. okt. 25. 17:07
 18/19 anonim ***** válasza:
28%
#16 Tehát te csak azt a válszt fogadod el, ahol azt mondják, hogy lehetsz filmszínész? Hmmm, érdekes... Azt írod, hogy még a nyolcadikat sem végezted el. És a másodikat elvégezted már?
2021. okt. 26. 13:27
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Menj művészeti gimibe, ha egyetemre akarsz menni.

Emelt érettségi fog kelleni.

Szakközépbe akarsz menni? Ahol kapsz egy szakmát és érettségit, igaz?

Ott van egyáltalán fakultáció? Nézz utána.

(általában ebből szoktak emeltezni. Magyar faktra jártam-->magyarból emelteztem)

A többit előttem már leírták

2021. dec. 19. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!