Hogy lehet valaki filmszínész?
Figyelt kérdés
Mikell ahoz hogy szinész kariered lehessen? És ha mondjuk amcsi filmekben akar valaki játszani van rá esélye magyrként??2014. dec. 22. 19:02
1/2 anonim válasza:
Van, jól kell helyezkedni, színésznek kell tanulni (színház- és filmművészeti egyetem, pl) és baromi jónak lenni. Nem árt néhány koprodukció, hogy más országokban is ismerjék a neved.
2/2 anonim válasza:
Van néhány hölgy, akinek nyilván ismered te is a nevét. Nem sok. Pl. Bánfalvy Ági, Osvárt Andrea, Marozsán Erika.
Amcsi filmeken gondolom, USA-ban (Hollywoodban) készülő produkciókra gondolsz.
A legtöbb színész ott nem él meg színjátszásból. Sokan nappal dolgoznak, este fellépnek. A csak filmekben játszók is rengeteget járnak castingra. A legnagyobbak is, nem csak a noname kicsik. Persze a nagy sztárokat behívják, de nekik sem biztos a munka.
Senkinek nincs állandó állása, darabra, produkcióra szerződnek.
A ti korosztályotok a csillogást látja csak. Nincs is ezzel semmi baj, amikor tini voltam, én is így gondolkodtam.
De ez ugyanolyan kemény munka, mint bármi más. S tudás, tehetség nélkül esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!