Ez csúnya dolog volt? Sztem nagyon
Figyelt kérdés
Lett egy barátnöm meg kirándulason jöttünk össze és SMS-ben bevallotam neki ö is viszsairta ok de közbe azt allitja baratnöje irta ki h ok! de már 3hónapja járunk és kedves aranyos most meg MSN-en közli velem szakit? akkor ez miért vagy mitöl??2010. aug. 27. 16:00
1/4 anonim válasza:
Talán tőle kéne megkérdezni.Én honnan tudhatnám???
Nem ismerem.
2/4 anonim válasza:
ha3 hónapig járt veled akkor csak akarta ő is nem? amúgy meg mostanra megunta a kapcsolatot..van ilyen
3/4 A kérdező kommentje:
de szeretett!! azutan meg csak ugy elmondja és kilép MSN-röl azért durva
2010. aug. 27. 16:09
4/4 Piciregica válasza:
Megkérdezhetem h hány éves vagy?Mert szerintem ez az a járás,amikor a 3hónap alatt nem is találkoztatok,hanem csak 3hónapja megbeszéltétek smsben h jártok.Nem lehetsz több 13nál sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!