Mi a véleményetek arról, hogyha két legjobb barát vagy barátnő együtt fürdik?
Figyelt kérdés
A kiskölykök szoktak, de ezt meddig szokás tolerálni?2010. aug. 27. 12:56
11/16 anonim válasza:
Szerintem, nem durva, sőt igen élvezetes tud lenni, és közben szórakozunk is:). a Legjobb barátnőmmel az egész nyarat együtt töltöttük, és minden nap együtt zuhanyoztunk vagy épp fürödtünk:)
12/16 anonim válasza:
Én táborban fürödtem már együtt legjobb haverommal. Persze elvoltunk választva egy fallal. Közösen daloltunk és ennyi. Jah és elkérte a tusfürdőmet, amit azóta nem láttam.
13/16 anonim válasza:
nem para, sőt, nagy beszélgetések is lezajlottak már a fürdőkádban, nagyon jó a lelkizéshez :D
19/L
15/16 anonim válasza:
Mi csak úgy fürödtünk együtt, hogy koleszban egymás elôtt kellett levetkôznünk, így láttuk egymás testét, de mind a 4-en külön zuhanykabinban...
16/16 anonim válasza:
Fekete István: Tüskevár címü tévéfilm végén hazaérnek a berekből, Bütyök és Tutajos együtt fürdik. Szerintem nem gáz, fiuknál sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!