Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mikor valaki arról beszél,...

Mikor valaki arról beszél, hogy hétvégén dolgozik, akkor miért hiszi azt sok ember, hogy hétvégén IS (meg hétköznap is)?

Figyelt kérdés
Hogy nincs szabadnapja.
2021. júl. 9. 07:56
 1/4 anonim válasza:
100%

Azert, mrt alapesetben az 5 hetkoznapon szoktak dolgozni az emberek.

Amugy meg sokszor jobban is jarnak, mert en is ismerek olyat aki ha hetvegen dolgozik, hetkozben legalabb 3 szabadnapja van. Szoval sztem jobban is jarnak, tudnak ugyeket intezni anelkul, hogy szabadsagot kene kivenniuk.

2021. júl. 9. 11:16
 2/4 anonim válasza:
100%

1-es vagyok.

De ismerek olyat is, aki lehuzta az 5 napot, majd szombaton is dolgozott 6. nap.

Valtozo.

2021. júl. 9. 11:18
 3/4 anonim ***** válasza:
62%
Hát, ha nem képes a rövid szót hozzátenni, hogy „csak”: CSAK hétvégi napo(ko)n dolgozom, akkor nem azokban van a hiba, akik az igen gyakori esetre gondolnak, hogy hétköznap+hétvégén is dolgoznak sokan, nem pedig olyan ritka esetre, hogy csak hétvégén dolgozik valaki.
2021. júl. 9. 13:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam, hogy csak, hanem, egyszerűen más beosztásban. De sokan arra gondolnak, hogy a hét hét napján. Egy szóval sem írtam, hogy arra gondolok, akik CSAK hétvégén dolgoznak.
2021. júl. 9. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!