Thunderfairy kérdése:
Szerinted is a Sakk a létező legjobb logikai játék?
Figyelt kérdés
2021. jún. 28. 10:55
2/15 anonim válasza:
A sakk elég jó logikai játék. Viszont vannak elvadult változatai, amelyek már nem embernek valók.
3/15 anonim válasza:
Inkább a rubik kocka.Még sose rakram ki.
4/15 anonim válasza:
És adtál mattot már hat lépésben profi ellen?
5/15 A kérdező kommentje:
Szerintem te se 4-es. Egy profi nem nézi el ennyire a lépéseit.
2021. jún. 28. 16:19
6/15 anonim válasza:
3. válaszra írtam, hogy legyőzött-e már sokban valakit. Mert az, hogy a Rubik-kockát nem tudja kirakni, akkor az nehezebb, nem egy nyomós érv. Neki, nekem logikai, meg a Rubik Ernő szerint is, de ma már sport lett sokaknak, és nem fejtörő.
7/15 2*Sü válasza:
Szeretek sakkozni – mindenféle változatban, a kínai sakkot is, a sógit is, meg mindenféle sakkvariációt –, de azt gondolom, hogy a gó sokkal mélyebb, összetettebb játék.
- Mond mester, mi volt a legnagyszerűbb játék, amit valaha kitalált az ember?
- Az fiam a sakk.
- És a gó?
- A gó? A gó mindig is létezett.
9/15 anonim válasza:
Sakk, hogy mennyire nehéz az ellenfeledtől függ csak.
Ha pl olyan ellen játszol aki százévente egyszer játszik akkor egy könnyű "játék" ha mesterek ellen is szeretnél nyerni akkor komoly sport ha komputer ellen maximális szinten akkor megoldhatatlan rejtvény.
Nem tudom milyen szintöl lehet mondani sakkra, hogy logikai játék vagy egyáltalán az e.
Így szerintem biztosan nem a legjobb logikai játék mert szerintem nem az.
10/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Miért mondod hogy a sakk nem logikai játék?
2021. jún. 29. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!