Az építészmérnököknek mit kell leginkább tudniuk? és hol a legerdemesebb elhelyezkedni utána? pl londonra is gondolok hogy mennyire éri meg
Próbálj felnőni, és a rózsaszín mesék világából kilépni a való életbe.
Manapság az interneten bármilyen információhoz hozzájuthatsz!
GYK nélkül is... :))))))
Ha ismersz ilyeneket, akkor miért nem őket kérdezed...????
Miért anoním módon, anoním válaszolók infóira vagy kíváncsi?
Egyébként ha már nem EU-s ország a cél azt azért jó tudni, hogy mérnökök között az építészek nagyon kevés helyen számítanak hiány szakmának. Mondjuk egy IT-s mérnökhöz viszonyítva meg aztán pláne. És munkavízumokat leginkább kifejezetten hiányszakmáknak osztogatják.
Persze anglia esetében még kiforratlan a bevándorlási rendszer szerintem, szóval nehéz biztosat mondani.
Egyébként ha szerzel diplomát, akkor a diploma megkapása után 20 éved van, hogy annyit dolgozz Mo-n, amennyi állami félévet igénybe vettél.
Kvázi olyan 4 milliót kell visszafizetned 20 év múlva.
Ezzel szemben kinn egy év alatt ki KELL csengetned ezt az összeget.
Nem kérdés melyik a jobb! 😔
Angliáról nincsenek naprakész információim, de Dániában élek, itt ingyen lehet építészetet tanulni, sőt akár pénzt is ad mellé a dán állam. Persze itt is fel kell kötni a gatyát, de a képzés szerintem sokkal szinvonalasabb, mint Magyarországon, és alacsony a bukasi arany. Bsc-t Magyarországon, Msc-t Dániában végeztem.
Elhelyezkedési lehetőségek nem kiemelkedően jók, de azért nem is rosszak. Főleg ha az ember a dán nyelvvel is megbaratkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!