Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az építészmérnököknek mit...

Az építészmérnököknek mit kell leginkább tudniuk? és hol a legerdemesebb elhelyezkedni utána? pl londonra is gondolok hogy mennyire éri meg

Figyelt kérdés
2021. jún. 25. 16:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Hát nem teljesen mindegy, hogy Angliában évente fizetsz tandíjként kb. 4 milliót (plusz lakbér + megélhetési költségek) = 20 millió az öt évre csak a tandíj......, vagy itthon tanulsz, és anyád + apádnál laksz, és utólag fizetsz vissza 5 milliót....
2021. jún. 26. 12:20
 22/30 A kérdező kommentje:
valóban, hát akkor még gondolkodom mi legyen azért köszönöm szépen a segítséget,mar ígyis többet tudok mint amit eddig.
2021. jún. 26. 12:36
 23/30 anonim ***** válasza:

Próbálj felnőni, és a rózsaszín mesék világából kilépni a való életbe.

Manapság az interneten bármilyen információhoz hozzájuthatsz!

GYK nélkül is... :))))))

2021. jún. 26. 12:40
 24/30 A kérdező kommentje:
kedves 23: nem tudom nyilván neked is voltak álmaid amiket lehet pont egy ilyen kijelentés miatt nem is valósítottál meg. viszont állítom hogy sokan mások az én verziómat már egyszer végig csinálták.
2021. jún. 26. 13:44
 25/30 anonim ***** válasza:

Ha ismersz ilyeneket, akkor miért nem őket kérdezed...????

Miért anoním módon, anoním válaszolók infóira vagy kíváncsi?

2021. jún. 26. 13:47
 26/30 A kérdező kommentje:
egy szóval nem említettem hogy ismerem őket
2021. jún. 26. 14:30
 27/30 anonim ***** válasza:

Egyébként ha már nem EU-s ország a cél azt azért jó tudni, hogy mérnökök között az építészek nagyon kevés helyen számítanak hiány szakmának. Mondjuk egy IT-s mérnökhöz viszonyítva meg aztán pláne. És munkavízumokat leginkább kifejezetten hiányszakmáknak osztogatják.

Persze anglia esetében még kiforratlan a bevándorlási rendszer szerintem, szóval nehéz biztosat mondani.

2021. jún. 26. 15:04
 28/30 anonim ***** válasza:

Egyébként ha szerzel diplomát, akkor a diploma megkapása után 20 éved van, hogy annyit dolgozz Mo-n, amennyi állami félévet igénybe vettél.

Kvázi olyan 4 milliót kell visszafizetned 20 év múlva.

Ezzel szemben kinn egy év alatt ki KELL csengetned ezt az összeget.

Nem kérdés melyik a jobb! 😔

2021. jún. 26. 15:18
 29/30 anonim válasza:

Angliáról nincsenek naprakész információim, de Dániában élek, itt ingyen lehet építészetet tanulni, sőt akár pénzt is ad mellé a dán állam. Persze itt is fel kell kötni a gatyát, de a képzés szerintem sokkal szinvonalasabb, mint Magyarországon, és alacsony a bukasi arany. Bsc-t Magyarországon, Msc-t Dániában végeztem.

Elhelyezkedési lehetőségek nem kiemelkedően jók, de azért nem is rosszak. Főleg ha az ember a dán nyelvvel is megbaratkozik.

2021. jún. 29. 19:42
 30/30 anonim ***** válasza:
29: az elhelyezkedési lehetőségekről szóló részt meg tudom erősíteni. Mérnöki lét közel sem fényes az építőiparban.
2021. jún. 29. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!