Mért adnak olyan ízléstelen zenéket a rádióban, mint Ariana Grande?
#4: Kis 12 éves, építs neki szobrot a homokozóban, ha ennyire imádod, de ne egy olyan oldalon szórakozz, ahová eleve még nem is regisztrálhatnál.
“Ne a dalszövegre figyelj” - Miért, mire figyeljen? Egy mai popdal zenei alapból, dallamból és dalszövegből áll.
Lehet bármilyen cumimuki az előadó arcocskája, lehet bármilyen jó maga a zene és az ének, ha az előadó kártékony és visszatetsző dolgokról énekel, és olyan képi anyagokat mutogatnak a klipjeiben szándékosan, amivel rengeteg tudatlan gyerekre negatív hatást gyakorol, és ez át idézi elő, hogy majd ők is is “kavarjunk mindenkivel, semmi nem számít” - mentalitású üresfejű libák akarnak lenni.
Lehet énekelni a szerelemről és a szexről, de amit sokak kedvenc Arikája művel, már rég túllépett egy határt. Mert van különbség a sejtelmes, lírai megfogalmazás között, amikor szép metaforákkal kommunikál valaki és bár semmit nem mond ki “durr bele” módon, mégis mindenki tudja, hogy miről beszél, és aközött, ha valaki a saját szórakoztatására, szó szerint gyomorforgató módon onszcénkedik a dalaiban. Mindezt úgy, hogy a hallgatói legnagyobb százaléka messze év alatti.
Éppen ezért soha, még anno tiniként sem volt szándékomban, hogy ilyen emberekért rajongjak vagy fel vesztve majmoljam őket.
Fun fact: nem én vagyok a kérdező, csak az őszinte véleményemet mondtam el. (5.+6. válaszoló)
Persze, ha sokan gondolják ugyanazt ugyanarról a személyről, az kizárólag egy ember lehet. Okos, tényleg. 🙄👏🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!