Az őskorban hogyan oldották meg a fogfájást, lyukasfogat?
Figyelt kérdés
2021. jún. 24. 21:47
1/7 anonim válasza:
Van egy ilyen mondás, hogy "Fáj a fogad? Üssük ki!"
Na mit gondolsz, honnan ered?
2/7 anonim válasza:
Kiverték egymásnak :D. De valószínű, hogy kevesebb rossz fog volt mert akkor még nem fogyasztottak annyi szemetet, mint ma.
3/7 anonim válasza:
"Kiverték egymásnak"
Mármint a fogát, ugye
4/7 anonim válasza:
Sehogyan. Fájt és kész. Akkoriban az emberek esze, tudása, képessége alig haladták meg egy csimpánzét.
5/7 anonim válasza:
Szerintem a törzsnek volt sámánja, és ő megoldotta.
A hogyant ne kérdezd, nem vagyok sámán. :)
6/7 anonim válasza:
Szerintem a két opció elhangzott, de a valószínűbb, hogy úgy maradt. Hányan vannak jelenleg is akár csak idehaza hogy leszarja. Akkor egy 100-szor szívósabb előkori ember milyen szinten szarhatta le? A másik opció hogy valahogy beletörte egy kővel, de azzal nem volt beljebb. Így szerintem leszarta.
7/7 anonim válasza:
Elmentek medvére vadászni, a medve meg kiverte a fájós fogát (is) :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!