Hogy borotválkozzak odalent?(lány)
Hétvégén megyünk strandra és hát zavar a szőr, mert kilóg a bikini alól. Anyukámnak nem merem elmondani, meg nem is vagyunk nagyon jóba. Szóval valaki tudna segíteni, hogy kell csinálni?
Milyen borotva kell, merről kell húzni stb.
Köszi a segítséget. <3
Nem fogsz örülni a borotválásnak, mert általában a bőr kipattog, a ferdén elvágott hegyes szőrszálak szúrni fognak és ettől állandóan viszket és zavar, az egyenesen elvágott szőrszálak benőhetnek amitől begyullad a szőrtüsző. Az olcsó eldobható borotvák vágási minősége az érzékeny területen nem a legjobb.
Persze ha gyantázni nem mered, sok választás nem marad. A szőrtelenítő krém esetén a direkt intim területre készült való.
Új borotvával csináld, s azt máshol ne is használd.
Illetve előtte vágj le belőle ollóval, mert hanem túl sok lesz a leborotvált szőr ott.
És elég, ha csak a kilátszó részt leszeded.
Vagy vegyél olyan fürdőruhát, amilyen nekem van. Az alsó része tulajdonképp rövidnadrág. :)
én általában oldalra szoktam húzni aztán lassan és finoman felfelé a szőr növekedési irányával
ellentétben, az is fontos hogy jó minőségű borotvával és pl az előtte lévő éjszakán borotváld le mert nagyon hamar visszanő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!