Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet Freemailt vagy...

Hogyan lehet Freemailt vagy myvipet vvagy facebookot fel torni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 01:48
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
utolso valaszadonak meg van az email és ismerem az illetött de hat nem tudom mi lehet az pontosan anya neve meg ilyeneket lehet ha jol tudom nem?
2010. aug. 29. 02:38
 12/22 anonim ***** válasza:
50%
Kedves kérdező, ajánlom figyelmedbe a Büntető Törvénykönyv 300/C paragrafusát, előbb nézd meg, érdemes-e ilyen marhaság miatt kockáztatni 2-5 év börtönt (igen, ha feltöröd fent említettek bármelyikét is, bűncselekményt követsz el).
2010. aug. 29. 08:09
 13/22 A kérdező kommentje:
JAAj emberek nem tudtok olvasni??? h mindenki fenyegetözik elöször is olvassatok el mit irtam utűna fenyegesetek nem azt irtam segitsetek fel akkarok törtn egy emailt hanem hogyan lehet? OLVASATOK EL NORMALISAN A KÉRDÉSEKET
2010. aug. 29. 13:37
 14/22 anonim ***** válasza:
26%

A válasz: nem lehet.

Akkor sem lehet.

2010. aug. 29. 15:26
 15/22 anonim ***** válasza:

Elég, ha tudod a kutyája nevét, aktuális valakijének a nevét.

Első valamijének a nevét. Kedvenc film, kedvenc könyv. Szóval a sablonokat képzeld el, mint az amerikai filmekben

2010. aug. 30. 03:39
 16/22 sz.imi válasza:
54%
Kedves kérdező! Ne akarj más után kutakodni, inkább a helyesírás szabályait tanulmányozd!
2010. aug. 31. 07:36
 17/22 anonim válasza:
32%
Hát könnyen.Kis okosság meghozza gyümölcsét,a börtönt.Amúgy neked sehogy,ha ilyeneket kérdezel XD
2010. aug. 31. 10:20
 18/22 A kérdező kommentje:

nem hiszem el h magyarorsyágon az emberek nem tudnak olvasni looool bujatok el magatroknak olvasaatok el elobb a kérdést utana irkaljatok nem azt irtam fel akkarok torni egy freemailt segitsetek hanem azt h fel lehet eee?

nem tudjatok fel fogni amit irokkk???

2010. aug. 31. 21:36
 19/22 anonim ***** válasza:
56%

"08:55-ös látom te szak ember vagy nekem télleg fontos lenne de ha ilyen nehéz és annyira lehetetlen dolog számomra ahogy ök állitják akkor haggyuk azért koszi a válaszokat mindenkinek pedig néhány emberé télleg nem semmiség"

Ezt akartad írni:

08:55-ös! Látom,te szakember vagy! Nekem tényleg fontos lenne, de ha ilyen nehéz és annyira lehetetlen dolog lenne, ahogy ők állítják, akkor hagyjuk. Azért köszi a válaszokat mindenkinek, pedig néhány emberé tényleg nem semmiség!

Bocsánat az offért, de aki ennyire nem tud még írni sem, abból csapnivaló hacker lesz!

2010. szept. 1. 10:11
 20/22 anonim válasza:
90%
Természetesen majdnem mindent fel lehet törni, de én nem ajánlom, hogy próbálkozz, tényleg nagy tudás és sok fantázia kell hozzá, saját élményemből mondom. Meg aztán neked sem sene jól, ebből indulj ki...
2010. szept. 1. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!