Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet Freemailt vagy...

Hogyan lehet Freemailt vagy myvipet vvagy facebookot fel torni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 01:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
15%
SEHOGY! 8-[[
2010. aug. 26. 02:04
 2/22 anonim ***** válasza:
30%
Bizony, sehogy.
2010. aug. 26. 02:10
 3/22 anonim ***** válasza:
39%
Neked sehogy! ^^
2010. aug. 26. 02:17
 4/22 anonim ***** válasza:
29%
Utolsó, nyilván neked sem.
2010. aug. 26. 02:20
 5/22 Alastor22 ***** válasza:
62%

A Freemail kezdőoldalán ott a "Belépés" gomb.

Egy erős, hegyesebb késsel vájd ki.

Mögötte lesz pár drót.

Vágd el a kéket, aztán a sárgát, majd kösd össze őket és kész.

2010. aug. 26. 04:05
 6/22 anonim ***** válasza:
84%

Ez nyilván hülyeség hogy "sehogy", informatikusként mondhatom.

Azért mondják neked, kedves kérdező ezt, mert feltételezik hogy gyerek vagy és így könnyebb leszerelni.

Egyébként minden rendszer támadható. De ehhez tapasztalat, kreativitás (ebből nagyon sok) és szerencse kell. Azt hogy konkrétan hogyan, azt senki nem fogja neked elárulni egy nyilvános oldalon. Ezek olyan dolgok hogy ha valaki leírná őket publikusan, akkor máris befoltoznák a védelmet. Hackernek tanulni kell. És tehetség kell hozzá, nem egy rákeresek google-ön és kidobja a lépésről-lépesre megoldást dolog. (De nagyritkán, 1-2 órára ez is működik! :D )

2010. aug. 26. 08:55
 7/22 anonim ***** válasza:
83%
Én úgy értettem a "sehogy"-ot, hogy a kérdező sosem fog egy ilyet föltörni :D Természetesen midnen rendszert föl lehet, az egész csak attól függ, mennyi pénz és idő van rá...
2010. aug. 26. 11:53
 8/22 A kérdező kommentje:
08:55-ös látom te szak ember vagy nekem télleg fontos lenne de ha ilyen nehéz és annyira lehetetlen dolog számomra ahogy ök állitják akkor haggyuk azért koszi a válaszokat mindenkinek pedig néhány emberé télleg nem semmiség
2010. aug. 26. 16:03
 9/22 anonim válasza:
90%
Nekem az e-mail-omra jött valami másik emberkének az üzenete hogy az xy bejelölte innen már könnyű lett volna nekem rákatt az elfelejtett jelszóra és már szinte kész is... csak én ilyet nem csinálok de ha te ugy godolod... te döntésed...
2010. aug. 28. 12:48
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes a jelszó-emlékeztetőt babrálni. Ha ismered az illetőt, akinek a jelszavát akarod tudni, akkor valószínűleg a jelszó-emlékeztetőre is tudsz válaszolni.

Esetleg, ha szerencséd van, akkor pont az iwiw, myvip vagy facebook adatlapján ott a válasz.

Ha meg van az e-mail, akkor nyert ügyed van, mert csak jelszó-emlékeztetőt kérsz......

2010. aug. 29. 02:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!