Ha van tesód és mérges vagy rá akkor mit szoktál rá mondani úgy szidásként?
Te még elég fiatal vagy, és nem hangzik túl szépen ha csúnyát mondasz rá....
(én ilyet pl.: hülye, idióta, barom állat, kuss! meg takarodj! meg szoktam szidni a különböző felmenőinket is, nem éppen kulturált formában, meg húzz innen, dögölj meg és társaik...)
Ami azt illeti a káromkodás nem nőies, érdemes nem rászokni. Én 15 vagyok szintén lány és minden második szavam b*zmeg. Elég nehéz leszokni Róla. Most azon vagyok.XD
Nekem nővérem és amikor veszekszünk max annyit modunk hogy: "Nem értem miért kell ilyen kiállhatatlanul viselkedned" ilyenkor álltalában megkérdezi hogy "miért hogy viselkedem?!" erre pedig már sajnos kijön egy két csúnya szó XD
Lényeg a lányeg hogy megválszoljam ha kisebb a tesó elég ha annyival sértegeted hogy gyerekes...
Ha meg nagyobb... Akkor akkor egyszerűen "borzasztó vagy"... próbálj a hangsúllyal szidni XD NemtudomXD
Én azt szoktam mondani az öcsémnek,hogy a k.urva anyád!
Erre ő: az a tiéd is
Jó,akkor apád! ennyivel be is fejeztük,mert szétröhögtük magunkat.(egy filmben láttuk)
Éés hozzá kell tennem,csak akkor,ha nem hallották.
"húzzál innen te majom", "ne legyél gyökér", "kussol a szád"
mi már csak így kommunikálunk =)
"mennyél már innen" "haggyál már légysz"
15/L hugom:7/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!