Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csinálsz, ha mérges vagy?

Mit csinálsz, ha mérges vagy?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 18:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
kiabálok, és szidkozódom.
2009. júl. 6. 18:32
 2/17 anonim ***** válasza:
85%

ha naggggggyon mérges vagyok akkor ki buggyannak a könnyeim (ezt nagyon nem szeretem átlagba nem sírok ugyhogy)

de sima mérgességemben,kaparom a kezem vagy papírt tépkedek,de amúgy arra gondolok,hogy "nyugi melániii nyugi"

és megtanultam,hogy rajtunk függ az,hogy mérges vagy ideges vagy.Ezt mindenki saját maga irányítja.Ezt lehet kontrolállni,csak könnyebb hisztizni,dühbe gurulni,bunkónak lenni ahelyett,hogy átgondolnánk a dolgot és lecsillapodjunk.

L/17

2009. júl. 6. 18:38
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Zenét hallgatok:)
2009. júl. 6. 18:40
 4/17 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos én általában másokon töltöm ki :S nagyon rossz szokás, igyekszem levetkőzni.
2009. júl. 6. 18:58
 5/17 anonim ***** válasza:
60%

Igen nagyokat és cifrákat káromkodok és kiabálok. Minden létező átkot ráverek az illetőre. Aztán ha lecsillapodok, megbánom az egészet.

21/L

2009. júl. 6. 19:00
 6/17 anonim ***** válasza:
52%
olvasok :P
2009. júl. 6. 19:04
 7/17 anonim ***** válasza:
Felmászok a falra!
2009. júl. 6. 19:19
 8/17 anonim ***** válasza:
56%

Nekem sajnos szokásom valamit szétcsapni pl egy jó nagyot az ajtóba beleverni... utólag rájövök h baromság mert egyrészt szétszakad a bőr a kezemen amiből ömlik a vér ráadásul hetekig látszik a seb másrészt jókora kráter lesz az ajtón amit utólag mindig megbánok de ott akkor és abban a percben nem mérlegelek...

Amúgy zenét hallgatok jó hangosan és sorban szívom a cigiket miközben az égieket a felmenőikkel és azok mindenféle alkatrészével való közösülésére szólítom fel

2009. júl. 6. 19:23
 9/17 anonim ***** válasza:
56%
Káromkodok és csapkodok..... de barátnőnek mindig sikerül lenyugtatnia.. F(18)
2009. júl. 6. 19:35
 10/17 anonim ***** válasza:
Dühöngök és mindenkivel bunkón viselkedek.
2009. júl. 6. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!