Mit csinálsz, ha mérges vagy?
ha naggggggyon mérges vagyok akkor ki buggyannak a könnyeim (ezt nagyon nem szeretem átlagba nem sírok ugyhogy)
de sima mérgességemben,kaparom a kezem vagy papírt tépkedek,de amúgy arra gondolok,hogy "nyugi melániii nyugi"
és megtanultam,hogy rajtunk függ az,hogy mérges vagy ideges vagy.Ezt mindenki saját maga irányítja.Ezt lehet kontrolállni,csak könnyebb hisztizni,dühbe gurulni,bunkónak lenni ahelyett,hogy átgondolnánk a dolgot és lecsillapodjunk.
L/17
Igen nagyokat és cifrákat káromkodok és kiabálok. Minden létező átkot ráverek az illetőre. Aztán ha lecsillapodok, megbánom az egészet.
21/L
Nekem sajnos szokásom valamit szétcsapni pl egy jó nagyot az ajtóba beleverni... utólag rájövök h baromság mert egyrészt szétszakad a bőr a kezemen amiből ömlik a vér ráadásul hetekig látszik a seb másrészt jókora kráter lesz az ajtón amit utólag mindig megbánok de ott akkor és abban a percben nem mérlegelek...
Amúgy zenét hallgatok jó hangosan és sorban szívom a cigiket miközben az égieket a felmenőikkel és azok mindenféle alkatrészével való közösülésére szólítom fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!