Mikor kaphatom meg a védettségi igazolványom?
Figyelt kérdés
Ma megyek a második oltásomra de még mindig semmi. Kicsit bosszantó hogy ismerősöknek az első után 2 héttel megjött. Utána érdeklődtem telefononde a hölgy csak azt tudta mondani hogy menjek be az okmányirodába. Valaki járt már így?2021. jún. 9. 04:30
1/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy már rég kiküldték az ideiglenes lakcímedre, csak te már nem ott laksz? Az sokaknál probléma!
2/6 A kérdező kommentje:
Más a lakcímem mint a tartózkodási helyem, de a papírra a tartózkodási helyet adtam meg.
2021. jún. 9. 07:38
3/6 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy a lakcímkártyádon milyen cím van, ha csak állandó lakhely, akkor oda küldik. Ha van bejelentve tartózkodási hely, akkor pedig oda.
Nem viszi be az adatot a papírról senki, hogy oda küldjék!
4/6 anonim válasza:
Mindegy mit adsz meg, ami a hivatalos oda kuldik
5/6 anonim válasza:
Húgomét pl. hozzánk küldték, nem az ideiglenes lakcímére. Én postáztam tovább neki.
6/6 anonim válasza:
Ha van bejelentett tartózkodási helye, akkor oda küldik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!