Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elbúcsúzzak vagy tekincsek a...

Elbúcsúzzak vagy tekincsek a jövőbe?

Figyelt kérdés
Másik gimibe megyek.A régi osztályomtól pont akkor kéne elbúcsuznom, mikor az újal kirándulnom. Melyikket válasszam szerintetetk?

2021. jún. 5. 21:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
#10: Így van, ne is foglalkozzon azzal, hogy valakik felhívták rá a figyelmét, hogy nem tud írni. Ami egyébként a szülei, vagy a tanárai dolga lenne. Miért vagyunk barmok?
2021. jún. 8. 06:53
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
Csekk két ká! Tekin csekk.
2021. jún. 8. 07:09
 13/21 anonim ***** válasza:
50%

11# Hidd el tisztában van a hibáival és írta ő is hogy az írás nem az erőssége. Most féltett egy kérdést arra kellene válaszolni, ez most nem "találd meg a szálkát más szemében" oldal... nem is értem ez a felület azért van hogy KÉRDÉSEKRE VÁLASZT adjanak az emberek. Válaszolj a kérdésére ha nem akkor lapozz Bye...

Remélem vetted a lapot... nem akarok több időt elpazarolni ilyen emberekre mint te

2021. jún. 8. 14:17
 14/21 anonim ***** válasza:

#13: Mert ki mondta hogy itt pazarold az időd? :D Valami védőügyvéd vagy?

Én írtam a hatos választ, amiben semmi bántó nem volt szerintem. Másokkal ellentétben még csak nem is gúnyolódtam. Ha pedig nem tetszenek a válaszok, ott az X és eltüntetheted a kérdést. Nem te fogod megmondani ki mit írhat. Nem vettem a lapot! "Bye!"

2021. jún. 8. 17:17
 15/21 anonim ***** válasza:

14# Honan tudtad? Igen, védőugyved vagyok... xd

Egyébként meg ahogy én pazarló itt az időm ugyanazt teszi az is aki kijavítja a másikat sertőn... én ide azért jöttem. hogy választ adjak, megtettem. Csak szemét szúrtak az olyan barmok, olyanok akik fentebb írtak. Ha hasznos választ írtál akkor grat, ha nem akkor ne fájjon hogy valaki el mondja milyen görény az aki csak leszolja a másikat és csak a szálkát keresi más szemében. Részemről enyi... kérlek vedd a lapot nem akarok itt túl sokáig magyarázkodni hogy miért kellene kevesebben bánod más emberekkel...

BYE

2021. jún. 8. 18:48
 16/21 anonim ***** válasza:

De mint írtam ha kedves választ írtál akkor mi bajod a kommentemmel? Nem neked szántam ha kedvesen választ adtál, és a valaszoddal segítettél más emberen....

Ezeket azoknak írom akik csak leszolják a kérdezőt a helyesírás miatt....

2021. jún. 8. 18:51
 17/21 anonim ***** válasza:

Te komolyan gázabb vagy mint a kérdező helyesírása :D Mondjuk jót nevetek a kommentjeiden. Főleg, hogy "xd"-t írtál. Te se lehetsz 15-nél több.

Egyébként hiába pattogsz itt. Mindenkinek igaza van, hogy nem tud helyesen írni. Vagy megtanítod?

2021. jún. 8. 20:08
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem pattogok... anyira szoktam mosolyogni az ilyen szavakon amiket itt lőttök xd

Figyelj le írta hogy nem az írás az erőssège.. ha tisztában van vele akkor minek kell tovább csesztetni? De most komolyan!

Felőlem bár ha nem az erőssége akkor lehet hogy olyan betegsége van... ám ha az iskolában nem tanították meg, vagy legalább is nem tudtak neki megtannítani akkor nem értem én mit tehetnèk. Amúgy teljesen eltèrtek a tèmától, a kérdésre válaszoljatok már, ne kötekedjetek már... lehet hogy fiatalabb vagyok mint te de mégis érettebben kezelem az embereket. Tudod én a kérdésre válaszolok nem kötekedem olyannal aki tisztában van a hibájával és nem kellek én hogy még csesztessem is miatta.

Kislányom fel kéne nőnöd... remélem érted... vetted a lapot Xdd XDDDD

2021. jún. 8. 22:10
 19/21 anonim ***** válasza:
Am örülök hogy nevetsz a kommentjeimen ugyanis én azt írom le hogy ne keressètek a szálkát más szemében miközben a tiédben ott a gerenda... de ha nevetsz rajta az téged minősít ugyanis egy érzéketlen kis emberke vagy, aki szeret okoskodni
2021. jún. 8. 22:13
 20/21 A kérdező kommentje:
Csak mondom, hogy végül a kirándulásra mentem. Köszönöm #18. Köszönök mindent. A TÖBILYEK MEG KAPLYÁKBE (szándékosan írtam rosszul, nem veszekedjetek rajta egy hétig)
2021. jún. 9. 17:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!